maanantaina, heinäkuuta 05, 2010

Death rain, pure death...

Hei, kannatti hengailla pari vuotta enemmän tai vähemmän ulkomailla. Nyt nimittäin Citymarketeista näyttää saavan Blair's -tuotemerkin alla myytäviä chilikastikkeita ja snackseja! Aivan loistavaa tällaiselle chilipäälle. Vai onko? En tiedä, mutta kokeillaan Death rain habanero -perunalastuja. :)

Maku on aluksi verrattain savuinen, hieman valkosipulinen ja miellyttävän yrttinen. Lastut ovat erittäin rapeita ja habaneron polte hiipii hiljalleen. Todella tasapainoinen maku, erinomainen koostumus ja varsin tuju polte. Ei kuitenkaan liian ärhäkkä, mutta ei todellakaan voi suositella "perussuomalaiseen" makuun. Hintaa 150g pussilla oli hieman yli 3€, eli ihan halpaa ei ole, mutta näitä ei välttämättä tule rouskutettua samaan tahtiin kuin mauttomia Taffel-serkkujaan. Suosittelen tulisen ruuan ystäville ehdottomasti!

Tässä toisella kädellä "pari kourallista" naposteltua alkaa pikkuhiljaa polte olla sellainen, ettei enää hirveästi tarvi lisää. Terveellinen vaihtoehto siis myös tulisuutensa puolesta. :)

Ostin myös 150ml purkin Pure Death -kastiketta. Siitä ehkäpä juttua myöhemmin.

2 kommenttia:

annareetta kirjoitti...

aika ärjyjä ovat, huomasin kans.

Anonyymi kirjoitti...

Joskus Tampereella jossain citymarketissa oli maistatus kyseisistä chipseistä, vedin kourallisen huiviin ja alkoi ääni muuttua kellossa ja väri naamarissa. Maitokaapista korkkasin ämpärillisen maitoa suorilta huiviin ja olihan mulla kassalla vähän selittelemistä.