tiistaina, marraskuuta 03, 2009

Hei taas

Pari kuukautta intensiivistä matkustelua, huonosti bussissa nukuttuja öitä, parin euron bambumajoja, jumalaisen kauniita hiekkarantoja, shokeeraavia historiallisia paikkoja ja mitä erinäisempiä ja toistaan tunnistamattomampia - mutta poikkeuksetta maukkaita - ruokia myöhemmin on tullut aika asettua hetkeksi aloilleen ja kotikaupunkina toimii Bangkok. Asuintalon edessä on vieri vieressä lähiruokaloita, joiden antimia tulen varmasti nauttimaan useasti, sillä hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan pienissä kadulle pysäköidyissä kärryissä.

En tosiaan tiedä, miten tämän blogin kanssa tulee käymään. Jos ihmisillä on kiinnostusta, niin saatan hyvinkin jatkaa satunnaisia raapusteluja tänne, sillä arki on arkea idässäkin ja täällä voisi olettaa tapahtuvan hieman enemmän kuin Helsinginkadulla. Reissun päällä ei jaksanut tänne kirjoittaa ja nyt kun sisältöönkin on tullut tiettyjä rajoitteita, pitänee kuitenkin jonkinlaista uutta suuntaa harkita koko blogille.

Tavallaan kuitenkin koko kolmivuotinen yhdeksänsataaviisikymmentäneljäpostauksinen kirjoitusrupeama on pyörinyt enemmän tai vähemmän sinkkuuden ympärillä ja kuten edellisessä kommenttilaatikossakin totesin: tämä voisi olla varsin kaunis lopetus.

Mutta eihän sitä kasinollakaan ollessaan osaa lopettaa silloin kun on vielä voitolla.

3 kommenttia:

karkumatka kirjoitti...

Voitolla?

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Silloin kun on ollut vielä jotain materiaaliakin, mistä kirjoittaa. :)

K kirjoitti...

Kiinnostusta on, älä ihmeessä lopeta!