keskiviikkona, marraskuuta 24, 2010

Pikakelaus

Tuo edellisen postauksen tyttö tosiaan oli ja meni. Viime viikonloppuna tutustuin erääseen viehättävään näyttelijättäreen, mutta ei siitä sen enempää.

Varsinaisesti tahtoisin vain kysyä, että olisiko liian kornia parin yhdessä vietetyn yön jälkeen mennä hänelle kertomatta esitykseen ja toimittaa lavalle kukkia sekä Pikku Prinssi, kirjanmerkki kohdassa(*) johon aiemmissa pillowtalkeissamme viittasin?

(*) Chapter 21

10 kommenttia:

justiina kirjoitti...

Ei ole kornia, mutta varaudu siihen, että päädyt ko. leidin kanssa naimisiin. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Se Pikku prinssi -homma olisi korni. Sori. Liian obvious.

Minttu

kirsi kirjoitti...

Sä olet aivan liian innokas! Huomionosoitukset on kivoja, toki, mutta tuo on aivan liikaa. Et sä sen kanssa naimisiin tuolla menolla päädy, se lähtee karkuun. trust me.

Tiina kirjoitti...

Onhan se kornia (tai ainakin imeläntahmeaa), mutta kukapa kieltää olemasta korni (tai imeläntahmea), jos mieli tekee. :)

Voihan se toki olla kauhean romanttistakin, riippuu ihan toisesta osapuolesta.

Anonyymi kirjoitti...

Riippuu tosiaan toisesta osapuolesta. Esim. itselleni tuo olisi liian överiä, ja ottaisin varmaan takapakkia. Liika yrittäminen saa helposti koko jutun menemään reisille. Miksi tehdä mitään sellaista, jonka epäilee voivan olla kornia / epätoivoiselta vaikuttavaa? Vie esim. yksi kukka, jos jotain. (Ennemminkin ehkä osastoa auringonkukka kuin ruusu.)

o.k. kirjoitti...

musta toi pikkuprinssi olis aika cool. tosin oonkin kundi, ja sinkku.

Tiina kirjoitti...

Toisaalta. Musta olis kauhean tylsää, jos kukaan ei edes yrittäisi tehdä koskaan mitään romanttista tai imeläntahmeaa siinä pelossa, että toinen osapuoli ei ymmärrä. Nykyisin pitää vaan pelata eikä missään tapauksessa saa osoittaa minkäänlaisia tunteita ja sitten kukaan ei tiedä mitä toinen ajattelee ja eletään elämämme onnellisina yksinämme.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Tiina. Olet mahtava.

M kirjoitti...

Tässä pitänee myös ottaa huomioon se, että jos kyseessä todellakin on ammattinäyttelijä (harrastelijat siis erikseen), on hän tottunut saamaan kukkia lavalle. Tämä vähentää tempauksen imelyyttä, mutta todennäköisesti myös tuo alas yllätysarvoa.

Pikku prinssi taas voi toimia tai olla toimimatta. Itse opiskelen kirjallisuutta, joten taustani takia näen kyseiseen opukseen aika kliseisenä lahjana. Toisaalta, jos oikeasti pitäisin kirjan lahjoittajasta, mitätöisi se taas kaikki negaatiot lahjasta ja olisin varmasti myytyä tyttöä.

Blogisi perusteella sinua tuntien sanoisin, että ihan sinun makuisesi ja näköisesi projekti. Tuleepahan siis naiselle kerrasta selväksi. Jos ei innostu, niin tuskin on sinulle sopiva henkilö muutenkaan.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Joo, ihan ammattilaisesta on kyse, joten kukat eivät sinällään kanna itsessään mitään erityistä merkitystä, vaan ovat enemmänkin asiaankuuluvia. Pelkät kukat siis olisivat varsin tylsä, merkityksetön ja helppo ratkaisu tässä tapauksessa.

Ajattelin myös, että korttia lienee turha kirjoittaa, kirjanmerkkiin voisi tosin copypastettaa tuon Tiinan kommentin miltei sellaisenaan. :)