keskiviikkona, elokuuta 09, 2006

Kulutusblogaisu

Tämä sopisi ehkä paremmin kulutusjuhlaan kuin tänne, mutta avaudutaan nyt oikein kunnolla sitten tätä kautta. Olen nimittäin ollut innokas Frezzan suurkuluttaja, mutta alkuvuodesta huomasin purkeissa pienen muutoksen. Mochasta oli tullut Mocca. Juoma ei maistunut läheskään samalta ja ihmeissäni katselin tuoteselostetta, kunnes minulle valkeni, että Moccassa oli aito Pauligin espresso korvattu "Instantkahvilla". Hitto vieköön! Hyvänmakuinen espressojuoma maistui nyt kylmään maitoon sekoitetulta nescafé:n valmiskahvilta. Kyselin asiaa jo tuolloin Pauligin asiakaspalvelusta ja optimisitisesti minulle vastattiin tammikuun puolessavälissä seuraavasti:
Pauligin Frezza Mocha- juoman valmistaja on vaihtunut, joten tuotannollisista syistä Frezza-maitokahvijuoma on pikakahvipohjainen, kunnes taas espressopohjaisen juoman valmistus kunnolla käynnistyy. Tarkoituksena on palata takaisiin samaan Frezza-maitokahvijuomaan mahdollisimman pian.

Kaunis ajatus, mutta reilua puolta vuotta myöhemmin on vanha Javakin muuttunut instantkahvipohjaiseksi Latte:ksi ja Vanillastakin on espresso kadonnut raaka-ainelistalta. Innolla odotan, että juoma saisi sielunsa takaisin, mutta alan olla jo hieman kyyninen asian suhteen.

Oloa helpottaa oma espressokeitin kotona, sekä eräs upea nainen, jonka kanssa olen viimeaikoina ollut luvattoman paljon yhteydessä. Jokainen ajatus hänestä ja jokainen viesti häneltä kun nostavat leveän hymyn huulilleni. Ellen paremmin tietäisi, voisin jopa väittää olevani ihastunut. ;)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä vaan, että muutkin kirjoittelevat kuluttajakommentointia! Ja onnittelut hymyntuojasta :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ihastukselle!

On kyllä outoa pitää Pauligin espressoa hyvänä pohjana millekään...jaa, no ehkä pikakahviin verrattuna kuitenkin ;-)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

"Paremman puutteessa"

Mutta kyllä se tosiaan pikakahvin voittaa. Parhaat kahvijuomat syntyvät kunnon espressosta itse tekemällä, mutta reissun päällä Frezza oli hyvä korvike.