torstaina, kesäkuuta 26, 2008

Matkakuumeeseen on lääke

(lentoliput vain ulkoiseen käyttöön)

Tosiaan, puoli vuorokautta paluun jälkeen yhden skypekeskustelun aikana hankin itselleni lentoliput Varsovaan 6.-11.7. aivan kuten fanni ja 313 tuolla veikkailivatkin. Loma-aika kun on rajallinen niin se pitää käyttää tehokkaasti hyödyksi ja kun on viettänyt viikon hellealueella, ei sateinen ja tuulinen +15° -keli oikein houkuttele muutenkaan.

Eroprosessointia täytynee siis lykätä vielä hieman tuonnemmaksi kun yksi ikkuna avautui lisää. Tiedä sitten, kuinka järkevää tämä on, mutta mielummin sitä istuu lämpimällä terassilla edullisessa maassa kuin kotona neljän seinän sisällä.

9 kommenttia:

Kesäminkki kirjoitti...

:) kelle sä noilla sääsyillä ja tehokkaalla ajankäytöllä koetat mitään perustella?

Anonyymi kirjoitti...

en osta minäkään kyllä tätä selitystä... :)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Rivien välistä siintävä ironia ei selkeästikään siintele sieltä riittävän voimallisesti. :) Tosiseikkoja sekään ei tosin muuta, mutta onhan tuossa itsestäänselvästi jotkin muut syyt hyvin vahvasti takana.

Kesäminkki kirjoitti...

ei siinnelne, ei ;) mutta olkoon, tämän kerran.

Anonyymi kirjoitti...

ai meinaat että, vaikka tilanne muuten olisi sama, mutta polakki istuisikin sun olkkarissa, niin silti lähtisit matkalle ja vielä ilman häntä..?

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Kyllä. Juuri tätä tarkoitin, kuten ylläolevista teksteistä voi helposti lukea.

symppaaja kirjoitti...

Oli matkan syy nyt sääalassa tai Puolan iloissa, on kuitenkin sanottava, että tätä tarinaa kun seuraa niin alkaa uskomaan, että se joka rakastaa ja luottaa rakkauteensa voittaa aina lopulta.. :)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Eipä tässä nyt oikein mitään hävittävääkään ole ja koko kuvio perustuu ihan omaan elämänkatsomukseen, johon kuuluu yleinen huolettomuus ja fiilisten mukaan toimiminen.

Ajatus tuntuu hyvältä ja houkuttelevalta, joten miksei sitä toteuttaisi kun kerran mahdollisuus on.

Arokettu kirjoitti...

Oikea asenne. Miksi pitäisi järkisyitä kuunnella kun sydämen kanssa on paljon mielenkiintoisempaa. :)