torstaina, helmikuuta 08, 2007

Ajatus

Kaipa se kertoo jotain ajattelijansa luonteesta kun baarista kotiin lähtiessä päälimmäisenä ajatuksena on, että "onhan mulla omakin elämä". Ehkäpä kesän jälkeen pystyy paremmin viihtymään noissakin kun ei tarvi housuja parin tunnin istumisen jälkeen pestä.

***

Ai niin, kuinka hiton hienoa on kaivaa esille 120e pullo samppanjaa, jonka kyljessä lukee "Alkoholi tappaa sinut ja lähimmäisesi!". Ensi vuonna päästään kokeilemaan! Jee!

Vali vali niuh niuh, vittusaatana. Mä meen nukkuu.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja hei ihan oikeesti - alkoholin terveysriskit ei voi johtua siitä etteivätkö ihmiset tietäisi ja ymmärtäisi sen väärinkäytön olevan vaarallista. Vaan kuinkas pysäytät sellaisen joka tietoisesti ei vaan välitä (elämästä, maailmasta, itsestään)?

(italic overload)

Mulla on sellanen hieno projekti, että koitan kahden baari-illan sijaan käydä pikemminkin kerran kuussa ravintolassa polttamassa saman summan rahaa. Täytyy sanoa, et siinä mielessä savuttomuus on tehnyt tosi hyvää sosiaaliselle elämälleni (siis mille?!)koska en vaan jaksa sitä et vaatetta voi käyttää vaan kerran, ja sit se jo haiseekin niin pahalla et suoraan pyykkiin vaan.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Juu, itse perustelen myös suuren osan "hyvistä viinihankinnoistani" sillä, että en tosiaan käy kovinkaan usein baareilemassa. :)

Ravintoloissa tulee käytyä jonkin verran syömässä, mutta viiniä tulee nautittua harvemmin. Mielummin ostaa Alkosta 30e:lla pullon hyvää Amaronea kuin ravintolasta Gato Negroa.

Anonyymi kirjoitti...

Ja let's face it, rafla viinien kanssa on lasku tuplana. En kyllä itse osaisi olla ravintolassa ilman viiniä (olen niitä jotka ottaa lounaallakin sen lasin), hyvä et just ja just kotona, mutta sillonkaan en alitajusesti panosta ruokaan ja kattaukseen yhtä paljon kuin viinin kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Mistähän vaatteesta tupakanhaju ei tuulettamalla lähde?

Tosin odotan sitä savuttomuutta minäkin. Vaikka itsekin tupakoin, en minäkään halua savupilvessä istua. Tai haistella aamulla baarilta haisevia vaatteita.

Anonyymi kirjoitti...

Esim kaikista neuleista, kauluspaidoista, farkuista (ellei tuuleta muutamaa vuorokautta...) mun HIUKSISTA (ja aamulla kun herään tyyny tuoksyy röökille jos en pyykkää fledaani baarin jälkeen - hyivit).
Ja kunnon tuulettaminen vaatii vähintään sen, että avaan ikkunan ja saan vaatteet ulkoilmaan (ei ne sisällä mihinkään tuuletu), joka sitten Kallion fasiliteeteissä vaatii usein sen, että avaan ikkunan ja nukun se auki (-20 asteen pakkasessa) paita työnnettynä ulos jonkun ihmeellisen viritelmän päällä...

Savuttomilla ei ole mitään käsitystä miten helposti ihmiset jotka ei ole röökiin tottuneet haistaa sen. Kun käyn vanhemmillani, mutsini pystyy sanomaan maanantaina jos olen viikonloppuna ollut baarissa vaikka kuinka olisin vaihtanut vaatteet ja käynyt pesulla.

Anonyymi kirjoitti...

Tai sitten sun äidilläs on vain poikkeuksellisen hyvä hajuaisti, tai tuntee sut muuten vain hyvin ;-)

Joo, on se toki totta että vaatii parvekkeen että vaatteensa voi helposti tuulettaa.