maanantaina, helmikuuta 05, 2007

Hiljaista

No johan on kun kommenteissakin ruvetaan jo vikisemään lisälukemisesta. Pitänee kirjoittaa lisää pehmopornoa niin ettei kukaan enää uskaltaisi pyydellä mitään. hähäh.

Itseasiassa juuri tuossa kasin ratikkaa kymmenen asteen pakkasessa korvat turtina odottaessani mietin tätä kirjoittamattomuuttani. Lyhyt aikahan tässä ihan oikeasti on vasta vierähtänyt, mutta silti ajatus käväisi päässä. Ja samoin Simon & Garfunkelin säe "But all my words come back to me in shades of mediocrity/Like emptiness in harmony I need someone to comfort me".

Ei ole ollut mitään erityistä kirjoitettavaa ja jos jotain on päähän tullut, niin mielessä on vain vellonut suuri keskinkertaisuuden tunne vaikka yleensä olenkin 75. persentiilissä mitä tahansa teenkin. Ja kun en koko aikaa jaksaisi vikistä siitä kun ei ole naista koska asiani ovat oikeasti todella hyvin. Mutta ehkä ihmisiä sitten kiinnostaa vaan enemmän toisten tuska ja kärsimys.

Höpistään sitten vaikka kuluneesta päivästä, joka oli melko tapahtumaköyhä ja rutiininomainen. Herääminen, syöminen, koulua, sulkapalloa, koulutöitä, töitä, kotiin, blogiin.

Olen ajatellut että olisi hauskahkoa kirjoittaa teemablogauksia kun tuo vt:n taksiblogaus kerran trendiä aloitteli. Suunnitteilla on ainakin Saarablogaus, jossa voisi yrittää olla vittumainen ja nokkela tai pelata varman päälle ja soittaa evoluutiolle. (Eix Saara olis hyvä jos tosimiespappi soittais niinq evoluutiolle ja sit ne niinq tappelis?) Myös Hurinablogaus olisi ihan hyvä, mutta näppäimistöstäni loppuisi patterit ja blogini etusivulta tila jos kirjoittaisin yhtä syvällisen eteerisiä 13-sivuisia pohdintoja tänne.

Hyviä teemablogausaiheita otetaan vastaan kommenttilaatikossa.

7 kommenttia:

Amaaria kirjoitti...

Ehkäpä ihmisiä ei kiinnosta niinkään seurata toisten murheita, vaan blogeista etsitään samanlaisuutta, samanmielisyyttä, yhteisiä kokemuksia? Ehkä näin virtuaalisti se samankaltaisuus löytyy pienemmistä vivahteista kuin livenä, jossa sitten jo huomattavasti useamman muuttujan pitäisi olla kohdillaan (ja siksi se pariutuminen onkin niin vaikeaa, hah!) - blogien "hahmot" täydentyvät mielissämme joksikin kokonaiseksi ihmiseksi, vaikka todellinen ihminen blogin takana onkin jotain ihan muuta.

Esimerkiksi, edellinen postauksesi jätti minut tunnelmaan, jossa "jatkokertomuksemme sankari katosi viettämään romanttista viikonloppua pikkulauantaina kohtaamansa viehättävän naisen kanssa". Pelottavaa, vai mitä? Jos oikeasti alkaa miettiä bloginsa lukijoita ja oman elämänsä rippusten antamista näiden lukijoiden mielikuvituksen käyttöön, tulee nopeasti mieleen koko blogin sulkeminen.

Jos tämä "mielikuvitusihmisemme" katoaa, se taitaa murtaa palan omasta todellisuudestamme. Hmm? Kuitenkin: kirjoitan, siis olen.
(voisin jatkaa aiheesta, mutta kommenttini on pelottavasti muuntautumassa postaukseksi, jotka on parempi jättää omaan blogiin. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ja tuosta viehättävästä naisesta piti vielä sanomani, että ristiriitaista viestiä tulee miehiltä: toisaalta halutaan, että nainenkin tekisi aloitteen ja kun sitten näin tapahtuu niin hän saakin tyytyä hyvänyönsuukkoon!?! Vaikka asialla oli herrasmiessankari vailla vertaa, "täydellinen poikaystävä" ja mitä kaikkea... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Teemabloggaus: sinä.
Mua ainakin hämmentää suunnattomasti se fakta, että Kalliosta löytyy itseni lisäksi toinen(kin) ihminen jolla on kaapissa Domppaa ja (liian) kalliita kenkiä (shamppanjan yhteydessähän ei voi puhua liian kalliista...), joka pystyy hyväksymään sanojen "superihqlolplur" ja "välttämättömyyshyödyke" käytön samassa kommentissa ja... no...sensellasta. Nöyryytän itseäni suunnattomasti käyttämällä aivan liian paljon kolmea pistettä tässä kommentissa.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

carlita: Takana oli ehkä enemmänkin sellainen hyväksikäyttöfiiliksen estäminen. Vaikka känniseksi kivaa onkin, olisi minulle tärkeää myös se, että minusta pidetään vain itseni takia ja etten olisi toiselle vain masturbaatioväline. Jos nähdään uudestaan ja meininki on selvempänäkin sama, niin sitten voidaan asiaa harkita. :)

anonymous: Eniten minua häiritsee kommentissasi se seikka, että minullakin on tapana viljellä kolmea pistettä aivan liian useaan paikkaan. Välillä pitää blogaisuistakin siivota kirjoittamisen jälkeen ylimääräiset pisteet pois.

Olisi kyllä mukava saada tastingseuraa ihmisistä, jotka osaavat arvostaa hyviä viinejä. :) Mukavaahan se on ei-niin-kriittisten kavereidenkin kanssa, mutta toisinaan kaipaisi "huipputeistingeihin" hieman "valistuneempaa" seuraa. Ettei menisi helmiä sioille niin kuin sanotaan.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Ja siis tähdennettäköön vielä, että hyväksikäyttöfiilis liittyi enemmänkin siihen, että nainen oli melko edesvastuuttomassa kunnossa noihin aikoihin, ei niinkään siihen että pelkäisin tulevani hyväksikäytetyksi.

Dominoivissa naisissa ei ole mitään vikaa sinällään. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Eriävä mielipide: Känniseksi ei ole kivaa. Jos nyt on ihan pakko raahata joku humalassa kotiin, eikö ole parempi odottaa aamuun?

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Jos seksiä luonnehtii "kivaksi", niin mielestäni puhutaan kuitenkin aika vaatimattomasta kokemuksesta. Tämän vuoksi känniseksi="kivaa".