torstaina, helmikuuta 01, 2007

Pikkulauantai

On Microsoftissa paljon hyviäkin puolia. Tai ainakin yksi hyvä puoli: heidän järjestämänsä tilaisuudet.

Eilen tuli vietettyä päivä kuunnellen melko teknistä selitystä Vistan uusista ominaisuuksista, mutta hyvin toimiva ruokahuolto pelasti aamupäivän. Kampin narinkkatorillahan on nyt suuri Vista-teltta, jossa voi käydä sunnuntaihin asti ihmettelemässä sitä, miltä PC-puolen tulevaisuus näyttää.

Virallisen ohjelman jälkeen sitten alkokin "verkostoitumisaika", eli silmitöntä juopottelua ja sidostyhmien vikittelyä. [Eihän tuollaista kirjoitusvirhettä raaski edes korjata...] Ilmainen tarjoilu loppui seitsemän maissa, mutta sattumalta olin onnistunut viettämään aikaa oikeassa seurassa, joten kestitys jatkui pienemmällä porukalla aina pikkutunneille asti läheisessä ravintolassa. Ilmaisesta viinasta on vaikea kieltäytyä, joten tänään on ollut aika rauhallinen päivä noin niinkuin aivotoiminnan osalta.

Ja tarttuihan lopulta taksiin mukaan eräs erittäin mukava ja kaunis nainen, jonka kanssa oli koko ilta ollut pientä peliä. Lähinnä käytännön syistä tosin, sillä hän asuu vajaan kilometrin päässä, eli jotakuinkin kotimatkan varrella. Hieman houkutti yökyläkutsu, mutta hillitsin itseni. Suudelma ja hyvänyöntoivotukset.

2 kommenttia:

Jazmanaut kirjoitti...

Mä oon kelannu, että pitäis käydä kaatamassa se vistan ständi.
Se olis niinku statementti ja hjuumoripläjäys.

Toisaalta, jos olisin satanisti, niin tilaisin pakkaniskan ja kävisin kääntämässä myös lakeuden ristin ylös alaisin.

Anonyymi kirjoitti...

Hei kamoon!Ei uusia postauksia moneen päivään? Teet mun ankeesta työelämästäni vielä ankeempaa!