perjantaina, maaliskuuta 23, 2007

Vastauksia

Otetaanpa Marinadista mallia ja kerrotaan epätoivoisille googlaajille se, mitä he haluavat tietää. Eli seuraavassa satunnaisia poimintoja hakulausekkeista, joilla blogiini on saavuttu:

Lariam alkoholi

Lariam ei estä alkoholin nauttimista. Tuoteselosteessa ei varoiteta alkoholinkäytöstä mitään ja empiiriset kokeet osoittavat, että lariamilla ja etanolilla ei ole havaittavia yhteisvaikutuksia.

Manager ja Leader mikä ero?

Leader on esimerkillinen esimies, joka johtaa omalla käytöksellään, ottaa alaiset huomioon ja luo hyvää yhteishenkeä. Manager istuu yleensä omassa kopissaan, vetää suuria linjauksia, kommunikoi ainaoastaan sähköpostitse ja on useimmiten enemmän tai vähemmän irtautunut työpaikan arkitodellisuudesta ja siksi hänen tekemänsä perustelemattomat päätökset vaikuttavat työntekijöistä täysin irrationaalisilta.

seksi samppanja

Samppanja tunnetusti tekee naisen halukkaaksi ja miehen kyvykkääksi. Kohtuullisissa määrin nautittu samppanja saattaa parantaa itse aktia, mutta liika alkoholinkäyttö vie suurimman herkkyyden pois ja saattaa aiheuttaa erektiohäiriöitä miehille.

gillette terien yhteensopivuus

Mach 3-sarjan terät sopivat keskenään toisiinsa (Mach3, Mach3 turbo, M3 Power jne...) mutta uudessa Fusionissa on erilainen kiinnityssysteemi ja täten vanhat terät eivät toimi enää fusionissa eikä fusionin teriä saa asetettua vanhaan varteen.

goan lentokenttä

Lähinnä Goaa oleva lentokenttä on Dabolimin sotilaskenttä, joten valokuvaaminen on siellä kiellettyä. Kentän kansainvälisellä puolella ei hyväksytä rupioita maksuvälineenä, joten ne kannattaa vaihtaa euroiksi viimeistään lentoasemalla olevassa rahanvaihtopisteessä. Kansainvälisellä puolella ei ole kovinkaan kaksisia shoppailumahdollisuuksia.

viinin tuulettaminen

Viinin dekantoiminen on tarpeen etenkin vanhoille viineille, mikäli pullossa on sakkaa, mutta myös nuoret viinit hyötyvät siitä, että ne pääsevät hetkeksi hengähtämään ja olemaan ilman kanssa tekemisissä ennen tarjoilua. Useimmat punkut voi hyvällä omallatunnolla lyödä dekantteriin puolta tuntia-tuntia ennen tarjoilua.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

seksiin ja samppakaliaan liittyen kanntaa muistaa että riittävä määrä tekee myös miehistä komeita ja naisista kauniita