sunnuntaina, elokuuta 31, 2008

1. askel

Hah, onnistuinpa olemaan koko illan lähettämättä mitään känniviestejä ulkomaille. Tosin pari kännipuhelua piti tietenkin pahimpiin oireisiin soittaa, mutta kohteet olivat huomattavasti kotimaisempia ja suhteet heihin nyt ei mitenkään sellaiset, että ne tuollaisista häiriytyisivät.

Mutta kaverin synttäribileissä tuli sitten käytyä ja jatkoille päädyttiin Royal Onnelaan, jonne hieman erilaiset elämänarvot omaavat kaverini ovat ostaneet(!) VIP-kortit. Tämän ansiosta seurue sitten istuskeli Royal Loungessa, jonka ainoa merkittävä parannus normaaliin yökerhoon oli WC-tilojen kohtalainen siisteys ja ruuhkattomuus. Omaa komiikkaa tahtumaan toi baarin juomalista, jossa oli maailman mielikuvituksettomin samppanjalista (Uuh... Veuve Clicquot! Moët! Lanson! Ja onhan meillä sitten kans Dom Perignonia väärällä vuosikerralla painettuna ja ku se on nii harvinaista ja kallista ni Rosé 1996:ta kans... Ja sit Krug on kuulemma kans aika silleen niinq kallista ja trendikästä ni sit vaiks sitä...) No, massoillehan tuo onkin suunnattu kun jotkut pienten talojen olosuhteiden pakosta palstaviineiksi luokitellut tuotokset eivät varmastikaan kantaisi samanlaista eksklusiivisuusleimaa kuin maailman tuotetuin Prestige-samppanja. Vaikka ne tuotantömäärät olisivatkin vain kymmenesosa Dompan vuosituotannosta.

Mutta edelleen olen sitä mieltä, että jos minä yleisen haluttomana ravintolakävijänä pääsen tutustumaan suureen osaan noista "VIP"-alueista niin se vain ja ainoastaan viimeistään todistaa sen, ettei niissä oikeasti ole mitään kovinkaan eksklusiivista vaan sinne nyt päästetään miltei ketä vaan. Bläk nyt on ehkä ainoa, jossa on ollut oikeasti yrittämisen meininkiä, mutta sekään ei mikään oman rahan paikka ole. Itseasiassa ennen yökerhoksi muuttamista paikkahan oli käsittääkseni asuinhuoneisto. Se olisi ihan tyylikästä, asua Forumin katolla... :)

Ja ihan samanlainen darra alkoholista tulee kuin muistelinkin. Iho herkkänä, kaipaa kosketusta ja panettaa hitosti.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

no mutta hienoa