maanantaina, elokuuta 25, 2008

Epävarmuus

Reissulla tuli otettua puheeksi aihe, josta kehkeytyi ensimmäinen hieman vakavampi tunnepurkaus puolin ja toisin. Tunnen, että koko kalabaliikki oli minun tyhmyydelläni aiheuttama. Ja jos tämä juttu nyt notkahtaa hänen päässään suuntaan, joka johtaa meidät eri teille, en voi välttyä ajatukselta että itse menin kaiken tahtomattani pilaamaan.

No, voi sentään syyttää ja ruoskia itseään, suhtautuminen toiseen kun ei ole muuttunut ja tuollaisen negatiivisuuden kohdistaminen toiseen ei vain olisi oikein. Mutta selkeästi menee aalloittain nämäkin fiilikset. Nyt käydään pohjalla ja parin tunnin päästä tilanne saattaa olla taas täysin toinen.

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

susta on kyllä tullut tän puolaepisodin jälkeen astetta nynnympi. Ei millään pahalla :)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

No, jahka tästä fyysisestikin vielä parannutaan, niin... :)

Mutta olisi mielenkiintoista kuulla, että mitä tarkalleenottaen tarkoitat.

hämmästelevä kirjoitti...

ihme, kun anonyyminkin kommenttiin nyt vastataan

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Niin, typeräähän se on kun ei sitten kuitenkaan tiedä, että kuka anonyymi siihen sitten vastaa. Sinulle kuitenkin kunnianosoitus Nimi-painikkeen oikeaoppisesta käytöstä. :)

Ja ei se anonyymiys poikkeuksetta täyttä välinpitämättömyyttä aiheuta, nimimerkillä kirjoitetut viestit nyt vaan käsitellään huomattavasti perusteellisemmin ja niihin pyrin myös vastineeni antamaan.

Mutta vaikka blogilistan tageissa nyt itseni kommenttivihamieliseksi luokittelenkin niin toisinaan sitä jaksaa paremmin. Ja tuossa ylläolevassa ei kuitenkaan yhdistynyt kolmea minua rasittavaa elementtiä (anonyymiys, itsestäänselvyyksien laukominen ja luokaton ulosanti) vaan sen kirjoittaneella henkilöllä saattaa olla jonkinlainen mielikuva minusta ja siitä, miten "puolaepisodi" minuun vaikutti. Olisi ihan mielenkiintoista kuulla, että mitä aikaväliä hän tuolla episodilla tarkoittaa ja millä tavalla nynnyyntyneisyyteni sen jälkeen esiintyy. Tai pikemminkin, että miten en ollut nynny aiemmin. :)

Tanja kirjoitti...

Olen lueskellut blogiasi jo jonkun aikaa ja olen huomannut yhden piirteen, jota en oikein tiedä teetkö tahallasi vaiko et..? Salaperäisyys. Kerrot jotain, muttet ikinä kaikkea plus että ihan tahallasi kenties ärsytät muita "lällällää enpäs kerrokaan" vaikkei asialla ole mitään käytännön merkitystä. Tunnen vaan erään henkilön joka on todella samankaltainen kuin sinä ja joka omaa saman piirteen. Ihmettelin aina sitä ja mikä siinä on, minkä ihmeen tyydytyksen se antaa että pitää ihmisiä pimennossa? En tiedä oletko "oikeassa" elämässä samankaltainen, mutta monen ihmettelyn jälkeen oli van pakko kysyä..

Anonyymi kirjoitti...

Koska salaperäisyys kiehtoo naisia, kuten huomaamme.

alfie kirjoitti...

keskitytköhän liikaa suhteisiin ja naisiin. Kyllä routa porsaan kotiin sieltä ajaa. Mene punkulle :)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

tanja: Osaltaan tuo salaperäisyys ja ympäripyöreys varmastikin liittyy anonymiteettiin, mutta en sitenkään tiedä mitä juuri tarkoitat. Jos nyt tätä postausta ajattelee, niin en nyt tiedä onko asian tarkempi puiminen informaatioarvoltaan niin korkeatasoista, että sitä pitäisi tehdä. Tarkoitus oli vaan välittää tuonhetkinen tunnetila ja sen ymmärtämiseen tuo lienee ihan riittävä selonteko.

alfie: lähinnä yhteen suhteeseen ja yhteen naiseen, jota en osaa pitää porsaana. :) Ei sillä, etteikö muutaman voisi silti käydä nappaamassa ihan vaikka syyttäkin. Pistele muuten vaikka mailia jos olet Helsingin suunnalla jossain vaiheessa. Olisi mielenkiintoista tavata ja korkata vaikka pullo jotain hyvää samppanjaa kun sitä vaikutat kuitenkin arvostavan.

goodforyou kirjoitti...

"Olisi mielenkiintoista tavata"

Vihdoinkin. A Match Made in Heaven. ;)

tanja kirjoitti...

Anonyymille: Ei millään pahalla, mutta se salaperäisyys on juuri sen verran ärsyttävä piirre että jätin sen mun tutun kuin nallin kalliolle.. mikään ei osaa olla sen ärsyttävämpää kuin se että joutuu koko ajan kyselemään, että noh, mitäs sä nyt tuolla tarkoitit, ja kerro nyt kerro nyt.. Ei millään pahalla, mut anonyymi meni kyllä nyt vähän metsään.. :)

alfie kirjoitti...

tk: Voisi olla hauska veto surrealistisuudessaan. Laitetaanpa mieleen :)

Kesäminkki kirjoitti...

*ränks*
and goodforyou SCOOOOORES! :D

Masokisti nro. 2 kirjoitti...

Mun tulkinta ns. salaperäisyyden syystä täällä on se, että koska Hra TK pyrkii välittämään lukijoille kuvaa jonkinlaisesta luxuselämästä, totuutta ei kannata ihan loppuun asti paljastaa. Se kun voisi olla hieman toisenlainen.

(Eiks täällä ollu joskus joku heitto rentoutumisesta takkatulen ääressä? (Kommenttipuolella, TK:n kommenttina. Toivottavasti en nyt muista ihan päin honkia.) Kalliolaisessa yksiössä 'takka' on varmaan yhtä kuin telkkariruudun välityksellä katseltava takkatuli-video. Tuskin edes kaasutakka.

Samaa kaavaa voisi uskoakseni soveltaa muihinkin täällä käsiteltyihin asioihin, esim: Headhuntattu – mutta minkälaiseen duuniin?)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Öö... ei ainakaan täällä kämpillä... :) Taidat hieman muistella omiasi.

Ja tuo mainittu duuni on IT-asiantuntijahommaa.

Masokisti nro. 2 kirjoitti...

Löyty: Postauksen "Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta" kommenteissa.

Siitä saa kuvan, että viettäisit hyvinkin normaalisti sadepäiviä takkatuleen tuijottaen (etkä esim. huonoja elokuvia katsellen, kuten muu opiskeleva nuoriso kalliolaisyksiöissään). Jos lukee asian niin kuin siinä lukee. Onneks tätä blogia osaa jo tulkita, eli laskee tietyn TK-lisän kaikkiin juttuihin.

Myös siihen, että IT-asiantuntijoita on todella moneen junaan. :)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Tuollaisella tulkintataidolla sinun tulisi osallistua seuraavaan Idolsiin.

Kuka muka oikeasti lukee tämän kommentin sellaisena, että siinä väittäisin yksiössäni olevan takan? :D

Ja onhan niitä hommia jos jonkinlaisia. Saunalahden puhelinpalveluun vaan harvemmin rekrytoidaan tällaista reittiä. Väittely tästä asiasta kanssasi lienee kuitenkin täysin turhaa kun oma mielikuvasi minusta on niin värittynyt että palkkakuitin loppusumman postaamista väittäisit photoshopatuksi ja mitä tahansa sanoisinkin, olisi se auttamatta mielestäsi liioiteltua ja valheellista.

Masokisti nro. 2 kirjoitti...

Jos sä sanoisit mulle, että: "Onhan toi lähi-Siwa ihan ok ruokakauppa" ja mä vastaisin, että: "Lafayette Gourmet on hyvä ruokakauppa", niin eikö olisi aihetta olettaa, että tapaan tehdä arkiset ruoka-ostokseni siellä? Vai miksi mä asian muuten droppaisin.

Täällä harrastetaan droppailua. Ja yritetään harrastaa snobbailua, mutta se ei nyt ihan mene tyylipuhtaasti. Ei vaan mene, vaikka sitkeästi muuta väität.

Ensinnäkin: Miksi ihmeessä asut yksiössä Kalliossa?

(Ehkä siksi, ettei se photaroimaton palkkakuittisi sittenkään ilmoita ihan niin suurta lukua, kuin mitä haluat meille 'salaperäisesti' uskotella.)

On varmaan tylsää lukea tämän tyylilajin kommentteja, mutta valitettavasti laji on ainoa, mihin tämä blogi (minua) inspiroi.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Itse en tekisi tuollaista johtopäätöstä tuosta kommentista missään olosuhteissa. Pahoitteluni.

Ja mihin hittoon minä tässä elämänvaiheessa tarvisin mitään muuta kuin suurella kylpyhuoneella ja toimivalla avokeittiöllä varustettua yksiötä?

Ei sillä, että olisin koskaan mielestäni yrittänytkään väittää, että minulla olisi ylimääräinen 300000e tilillä lojumassa ja "en vaan viitsi" hankkia isompaa kämppää. Oikeasti tulkintasi kirjoituksistani on mielestäni vähintäänkin vinoutunut.

se eka anonyymi kirjoitti...

Nynnyydellä tarkoitin sitä että jutut pyörivät nykyään vain ja ainoastaan puolan ympärillä. Joko olet ikionnellinen että olet sinne menossa tai et saa nukutuksi koska on _niin_ kova ikävä ja kaipuu. Ennen tässä blogissa oli jotain särmää mutta nyt se vaan vähän väsyttää.. ja ärsyttää kanssa. Onnellisuudesta/valittamisesta on valitettavasti vaan _niin_ tylsää lukea.

Oke, ehkä se on myös mun syy että käyn lukemassa ja sitten avaudun kommentteihin

ps. sori tää anonyymisyys :D