torstaina, lokakuuta 23, 2008

Joo! Tai siisku...

Rasittava piirre ihmisessä kuin ihmisessä on se, että lupautuu johonkin lyhyellä varoitusajalla ja peruu sen sitten hetikohtapikimmiten. Etenkin jos tuo on seurausta toisen organisoimattomuudesta tai muuten vaan siitä ettei osaa hallita elämäänsä.

Kuten nyt esimerkiksi eräs mukava naispuolinen henkilö, joka asustelee punavuoressa rupesi hieman facebookin chatissa avautumaan miesongelmistaan. Tarjosin sitten kyytiä kämpille, punkkua ja vierasvuodetta jos tuntuu siltä, että juttua olisi riittänyt enemmänkin. Varsin kiitollisena ja innostuneena asiasta hän sitten jo lupautui tulemaan, jolloin luontaisestikin otetaan viini kolmetoista-asteisesta viinikaapista ja laitetaan dekantteriin hengähtämään.

Eikös sitten kahta minuuttia myöhemmin tuo toinen rupeakin jahkailemaan että pitäisköhänsitäkuitenkinsittenkin nähdä yhtä toista kaveria, jonka kanssa oli ollut hieman puhetta, mutta joka oli jo aiemmin illalla tehnyt mystisen katoamistempun puhelimineen ja jättänyt toisen vain arvailemaan olinpaikkaansa. No, koska oli myös yösijasta ollut puhetta niin sitten mielestäni on kaksi vaihtoehtoa:
1) tehdä puolioharit toiselle ja heittää kämpän avain ja toivottaa hyvät yöt ja painua toisaalle
2) tehdä täysoharit juurikin sinne toisaalle.

No, kun ei hommasta meinaa mitään tulla ja menee vain jahkailuksi niin pitää sitten pusertaa vastaus toisesta irti, sillä vastaus kumpaan suuntaan tahansa on miellyttävämpi kuin tuollainen jahkailu ja pallottelu.

Onneksi on muitakin ihmisiä jotka oikeasti ovat vain puhelinsoiton päässä jos nyt sattuu vituttamaan ja olemaan 0,75l hyvää punkkua dekantterissa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eli tämän postauksen ydin oli sana : " dekantteri".

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Kerronnallisessa mielessä tuossa tosiaan on tahatonta ja turhaa toistoa, joka laskee postauksen laatua. Pitäisi oikolukea varmaan nämä ennen postaamista. :)

Tosin ylläoleva maksaläiskä varmaankin tulkitsee asiaa taas omalla tavallaan ja luulee minun kuvittelevan arkisen käyttöesineen olevan jotenkin hieno asia. Vähän kuin mainitsisi salaattikulhon vahingossa kaksi kertaa samassa postauksessa ja toinen rupeaisi mehustelemaan sillä.

Pullon olisi voinut tukkia vielä vacuvinillä, mutta nesteen liruttaminen takaisin alkuperäiseen astiaansa ei enää tuossa vaiheessa jaksanut nappailla.

Tässä postauksessa dekantteri mainittiin siis siksi, että ihan oikeasti on eroa sillä, että ovatko valmistelut siinä pisteessä, että jotain peruuttamatonta on tapahtunut tai että on vain laittanut viinin temperoitumaan. Ja siinä vaiheessa tehdyt oharit tuppaavat vituttamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Moro, tässä olis sulle aika helmi tuttavuus: http://nipander.vuodatus.net/

(Sori oli pakko :D).

Hyvää matkaa ja kiitos eilisestä piristyksestä :).

-k-