tiistaina, lokakuuta 07, 2008

Nirso ja ennakkoluuloinen

Onko väärin hyllyttää muuten varsin mukava nettideittiehdokas, jonka kanssa on ihan kivaa mesetellä ja mailailla vain sen takia, että neiti on selkeästi lyhyempi ja painavampi kuin minä? Kai se on vaan tunnustettava, että en pelkästään tykkää vaan oikeastaan edellytän potentiaaliselta tyttöystäväkandidaatilta joskeenkin normaalia vartaloa mitä elopainoon tulee.

No, jos haluan että neito olisi älyllisesti ja huumorintajultaankin suurin piirtein samoilla linjoilla itseni kanssa niin ei kai ruumiillinen vastaavuus tuohon listaan ole mikään mahdoton lisäys. En nyt kuitenkaan edellytä mitään mahdottomia vaan haluaisin että toinen olisi ... vallitsevan lääketieteellisen mielipiteen mukaan osapuilleen normaalipainoinen. Kuten itsekin.

8 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ei se varmastikaan väärin ole, syymmehän meillä on kullakin ja parin valinnassa saa käyttää vaikka mitä kriteereitä, jos ei ole kovin epätoivoinen.
Toivottavasti et kuitenkaan heittäydy rehelliseksi ja kerro tytölle oikeaa syytä?

Takaisin Kallioon kirjoitti...

"Hei! Stalkkasin nimesi ja sitä kautta kuvasi facebookista antamiesi tiedonjyvästen perusteella ja luulen ettei meidän kannata nähdä luonnossa..."

No, pitänee varmaan laittaa peli poikki ennen kuin se ehtii alkaakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ja mikä tämä "normaali" paino naisilla on, alta 50kg? (ja yli170cm)

Tuntuu et monet deekutki edellyttää nykyään naisiltaan jotain missimittoja.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Mitään tarkkaa painoluokitusta en osaa kiloissa määritellä kun se nyt ei vaan kiinnosta ja en vaakaakaan omista. Sellainen normaali ja sopusuhtainen, ei missään nimessä liian laiha. Pitää sitä hieman olla lihaa luiden ympärillä, mutta kohtuus kaikessa.

Anonyymi #47 kirjoitti...

HAHAHAA!! Tottakai saa jättää. Jokaisella on omat kriteerinsä ja mieltymyksenä.

Mutta älkääpä sitten äijät kitiskö, kun teidät lempataan ties minkä mielivaltaisen kriteerin perusteella, joka tuntuu TEISTÄ ihan epikseltä. Puolin ja toisin, katsokaas...

Terv. nimim. "Koskaan en ole ketään lihavaa miestä pistänyt menemään, mutta muutaman tyhmän ja sitäkin useamman tylsän kyllä..."

Saara kirjoitti...

Ihan piti tulla katsomaan, että onko täällä jotain kitisijöitä, niin voisi sitten valittaa aiheesta.

Totta munassa saa olla kriteerinä vaikka tummahiuksisuus, punasilmäisyys, 190 cm:n vähimmäispituus tai alle 50 kg:n paino. Jos ei kriteerien mukaista löydy, niin sitten on elettävä sen mukaan tai vaihdettava kriteereitä. Tough luck. Ei se ole mitään kusipäisyyttä! Ni.

(Itsehän olen aina pitänyt enemmän tummista miehistä mukamas, mutta en ole koskaan sellaisen kanssa seurustellut tai juuri muutenkaan hiimaillut. 180 senttimetrin vähimmäispituusvaatimukseni sen sijaan on kyllä pitänyt, mutta ehkä Takaisinkallioonillekin sattuu joskus kohdalle joku tosi ihastuttava fatso.)

naispuolinen lukija kirjoitti...

Tottakai saa olla kriteerinä vaikka mikä. Kuitenkin jos tää tyyppi lukee sun blogiasi (viitaten jättämääsi kommenttiin) niin on ehkä semisti tylyä julistaa täällä miksi deittailu ei nyt onnannut.

En kyllä myöskään ymmärrä miksi joku ihastuisi suhun näiden blogisekoilujen perusteella ;)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Blogia lukevat ja blogin kautta minuun tutustuvat sekä muut blogimaailman tutut ovat nauttineet ja nauttivat yhä täyttä yksityisyydensuojaa. :)

Tietäisittepä vaan... :p