sunnuntaina, joulukuuta 28, 2008

Pakkailua

Mahduttaa koko elämänsä yhteen rinkkaan. Tai ei nyt koko elämää, mutta sen, mitä kuvittelee puolen vuoden aikana tarvitsevansa. Intiavarusteista sisältö eroaa luonnollisestikin siinä, että ilmasto on huomattavasti kylmempi ja että suuri osa ajasta tullaan viettämään työtehtävissä, jossa siisti ulkoinen olemus kuitenkin luettaneen - jos ei nyt ehdottomaksi edellytykseksi - niin positiiviseksi piirteeksi kuitenkin.

Suoraan sanottuna olen vakavasti harkinnut yhden kortin taktiikkaa, eli mukaan vain ne ehdottoman välttämättömät mitä tarvitsee seuraavan parin päivän aikana, perushygieniatuotteet ja maksukortti. Kaikkea ei kuitenkaan mukaansa saa ja onhan se ihan mukava saada joku syy shoppailuun, yleensä kun se ei ole siellä lempiharrastusten listalla.

Vaikka oikeasti olen vain laiska pakkaamaan. Huomenna hieman pohjoisempaan kaverin mökille, sieltä sitten vuodenvaihteen jälkeen takaisin etelään ja kohti uutta, väliaikaista kotimaatani. Kaikki pitäisi kuitenkin saada pakattua ennen huomisaamua.

2 kommenttia:

david santos kirjoitti...

Happy New Year...

yön enkeli kirjoitti...

Wow, sie se et paljoa paikallaan enää pysy. Pitäisiköhän munkin alkaa elämään vähän mielenkiintoisemmin? Intiaan lähtöä harkitsen minäkin. Was it worth it? Ja mitä paikkaa suosittelisit sinne matkaavalle? Jos nyt ehdit enää tänne mitään vastailla... Ai niin, ja mistä työstä saa noin hyvää liksaa että moinen matkailu ja vapaiden pito onnistuu? Nimim. uutta uraa aloitteleva ;)