keskiviikkona, joulukuuta 31, 2008

Mokkulat ovat ... kai ihan jees

Myönnettäköön, mökillä olisi parempaakin tekemistä kuin katsella datan valumista viiden kilon sekuntivauhdilla, mutta toisaalta ei näin aamuisin tällä luonteella jaksa pukea päälle, ottaa otsalamppua ja lähteä jäälle hiihtämäänkään. Mielummin sitä kaivaa läppärin tähän vierelle, pysyy peiton alla ja koittaa vaikka viihdyttää itseään kirjoittelemalla jotain.

Ollaan täällä kavern kanssa kahdestaan vielä pari päivää, perinteisissä merkeissä on mökkielämää vietelty ja tämän vajaan kymmenen vuoden aikana ensimmäistä kertaa olen nähnyt kun tämä kyseinen kaveri liikuttuu kyyneliin asti. Virstanpylväs miesten maailmassa, sanovat. Ja sainpahan selvyyttä asiaan, jota olen jo useamman kuukauden epäillytkin.

Katsos, alkaa heräilemään tuolla. Voisi varmaankin ruveta laittamaan hieman aamiaista sillä hänellä taitaa olla astetta kovempi krapula kuin itsellä. Pitäisiköhän yllättää herra lempiaamiaisellaan... :)

2 kommenttia:

turisti kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sinne korpeen! (Täällä on sulle huone buukattuna, jos tarvitset yöpaikkaa ennen lauantain lähtöä. Duuni alkaa 11.00, joten kyyti kentällekin järjestyy.)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Ah, juuri laitoin viestiä asian tiimoilta toisaalle. :) Nähdään silloin sitten!

On muuten varsin mukavaa viettää uusivuosi kilometrien päässä raketeista ja paukuttelevista muksuista. Ei sitä vuodenvaihdetta edes huomaisi ellei kalenteria olisi.