sunnuntaina, toukokuuta 31, 2009

Kipeetä

"The symptoms of this new H1N1 flu virus in people include fever, cough, sore throat, runny or stuffy nose, body aches, headache, chills and fatigue."

Kaiken logiikan mukaanhan minulla olisi siis tuo. :) Olisi varmaankin jännää olla astetta paranoidimpi. Osaisin ehkä tehdä foliohatunkin.

Olen varmaan ennenkin manannut sitä, että olen niin pirun tunnollinen sairastaja. Muksunakaan en koskaan sairastanut kouluaikana, mutta annas olla kun oli vähänkään pidempi loma, niin jonkin rokon, tulehduksen tai horkan itselleni hommasin. Sama on jatkunut sittemmin työelämässäkin. Kaipa kyseessä lienee sellainen alitajuinen vastuuntuntoisuus ja lomaa seuraava "nyt voin sairastaa haittaamatta muiden elämää" -asenne. Pitänee laittaa reklamaatiokirje tekijöille. Ihan tyhmästi suunniteltu.

1 kommentti:

Maijaanan Mustikkamaito kirjoitti...

Mulla on ihan sama homma, niin sikainfluenssan kuin tunnollisen työntekijän sairastamisen suhteen! Jos yhtään lohduttaa niin sikainfluenssaan kuolee näillä leveysasteilla epätodennäköisemmin kuin múihin flunssiin. Ja varmaan niilläkin leveysasteilla... ;)