lauantaina, toukokuuta 02, 2009

Vaputtaa

En ole vielä käyttänyt yhtenäkään vappuna sitä riivatun ylioppilaslakkia. Syy ei ole mitenkään periaatteellinen, se on vaan ollut likipitäen aina jollain toisella paikkakunnalla allekirjoittaneen kanssa. Ei sillä, että se mielestäni mitenkään tyylikäs saati käytännöllinen asuste olisi, mutta kun siitä ei perskohtaisesti ole päässyt syntymään perinnettä niin sen tuppaa aina unohtamaan.

Täällä on pitkä viikonloppu kun maanantaina juhlitaan kansakunnan itsepäisyyttä. Se siis tarkoittaa sitä että saan vihdoin vapautettua muutaman gigan kovelevyltäni kun saan katsottua sinne kertyneitä TV-sarjoja ja leffoja pois kuleksimasta. Huomenna voisi testailla tuolla pihalla olevaa savustuspönttöä. Pitää vaan hankkia jostain kirves ja iPhone-yhteensopiva sähköinen lepäntunnistusopas. Katajan sentään tunnistaa siihen kapsahtamattakin.

Fantasia viettää viikonloppua isoäitinsä luona muutaman sadan asukkaan venäläiskylässä. Harmillista ettei voinut änkeä mukaan. Olisihan ollut varmaankin ihan mielenkiintoinen kokemus.

Ei kommentteja: