tiistaina, toukokuuta 12, 2009

Tulkinta-apua

Hei rakkaat lukijat. Mitä mielestänne tarkoittaa kun Puolalainen lähetti eilen illalla viestin, joka oli sisällöltään suurin piirtein seraavanlainen:

"...Anyway I had an exam today and there was a friend from my year sitting next to me and somehow the compilation of his cologne and shampoo etc to me smelled just like you. At least as how I remember it. It was kind of a funny feeling you know?"

Edellinen tekstiviesti häneltä on tullut tammikuussa. Välillä olemme käyneet pieniä tekstikeskusteluja Skypessä, yleensä hänen aloitteestaan.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se voi tarkottaa jotain suurempaa eli että se haluais sut takasin, mutta se voi tarkottaa esimerkiks vaan sitä, että se haluaa pysyä sun kanssa ystävinä, se haluaa pitää yhteyttä eikä menettää sua. Vaikka oon itekin nainen niin mistäs näistä nyt aina tietää. Mä väittäisin että sillä on vähän ikävä.

Anonyymi kirjoitti...

Jos itse lähettäisin viestin pitkän ajan jälkeen, joka olisi sisällöltään tuollainen, tarkoittaisi se kaipausta. Ehkä juttu olisi loppunut aikaisemmin sen toisen osapuolen toimesta ja nyt kokeilisin kepillä jäätä, että josko uudemman kerran kokeiltaisiin.. Toinen vaihtoehto olisi yksinkertaisesti se, että vaikka itse olisikin pistänyt aiemmin "poikki", niin nyt olisi alkanut hieman kaduttamaan, että josko olisi sittenkin pitänyt katsella pidempään.

Huonoin vaihtoehto on se, että juuri on tullut välirikko jonkun uuden kanssa ja nyt muistelee, että tämähän heppu oli ihan mukava ja kiva (eli ihan jees, ei tosi ihana), että josko tässä kokeilisi saisiko tästä suunnasta vähän lohtua.

Voi siis tarkoittaa ihan mitä vaan, mutta en lähtisi pelkkää-ystävyyttä-mitä-kuuluu-linjalle.

Anonyymi kirjoitti...

Hajumuistihan ihmisellä on kovin vahva ja muistava, joten jos pessimisti haluaa olla niin tutusta tuoksusta tulit neidin mieleen ja ajatteli jakaa tämän kanssasi ilman sen suurempaa tarkoitusta. Ihan hyvä keskusteluyhteyden avaus?

Tai sitten siihen iski kaipaus.

-Naisnäkökulmaa

Tiina kirjoitti...

Se tarkoittaa että Puolalainen oli ollut tentissä ja viereinen tyyppi oli haissut sulta ja sitten se oli tullut ajatelleeksi sua, ehkä hiukan kaivatenkin, ja päätti kertoa tästä viestillä.

Teidän suhteessa on nuo stereotyyppiset sukupuoliroolit ihan väärin päin. ;)

Anonyymi kirjoitti...

En nyt muista että kuka jätti kenet ja miten (enkä jaksa lukee, ei kiinnöstä) mutta on vähän kaipausta ilmassa ja jos teikällä on tuohon suuntaan mitään intressejä enään olemassa on absolutos aika iskeä!

Dashutka kirjoitti...

:D

pitäisikö naisten ymmärtää naisia paremmin kuin miehesten? tässä on kuitenkin vain naiskommentteja (uskoisin)

pakko kai munkin on :)

Nainen laittoi viestin, koska halusi saada sulta siihen vastauksen "kirjoittelenpa tässä jotain, koska haluan pitää suhun yhteyttä", kysymys lopussa tahtoo antaa ymmärtää, että "älä vaan luule, että vikittelen!"

oletko siis vastannut?
olettaisin, että ainakin haluaisit.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Niin, eipä se koskaan alkanut ja sitä myötä ei koskaan loppunutkaan varsinaisesti, joten ei tässä kukaan ole jättänyt ketään. Omalta kohdaltani laitoin aika pitkälti liinat kiinni syyskuun lopussa viime vuonna. Jokseenkin katkerissa merkeissä.

D: Vastasin kyllä, todeten juurikin tuosta hajumuistin voimakkuudesta ja sen mielettömyydestä, sillä eihän nykyihminen oikeastaan käytä hajuaistiansa tietoisesti juuri mihinkään. Ja mainitsin, että omasta puolestani Hugon Deep Red tuottaa minulle edelleen varsin voimakkaita mielleyhtymiä häneen.

Ja vastasin siksi, etten tykkää mistään ihmissuhdepeleistä, joissa pitäisi odotella kolme päivää tai olla vastaamatta sen takia, ettei toinen vaan ajattelisi, ja tulkitsisi että... :) Ja lisäksi mielestäni on kohteliasta vastata. Oli tarkoitusperä mikä tahansa.

Arokettu kirjoitti...

Todennäköisesti ei tarkoita mitään enempää kuin mitä tekstissä oli. Tiedän kyllä sinut sen verran fiksuksi mieheksi, että osaat ihan itse sanoa, mistä tuossa oli kyse, vaikka välillä sorrutkin hullaantumisen värittämään ylitulkintaan.

antero kirjoitti...

Käy damin jälkeen Varsovassa tsekkaamassa mikä fiilis. Veikkaan kylä, että daami menee siinä vaiheessa puihin.

Ilonad kirjoitti...

Oletko kuunnellut Euroviisut? Norjan salskea hymypoika muistuttaa sinusta:

"I'm in love with a fairytale - even though it hurts..."

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Päivänä, jona minä samaistun euroviisukappaleeseen...

Ei noin hyvälle aloitukselle voi keksiä vertaistaan lopetusta. :)