torstaina, syyskuuta 14, 2006

Sijaistoimintaa

Olen tänään käynyt ostamassa paremman maidonvaahdotuskannun, kävellyt töölönlahden ympäri, käynyt duunipaikalla vain todetakseni, että palaveri, jonka takia sinne tulin oli peruttu, uuttanut turhan monta espressoa, vetänyt ircissä musavisaa kavereille (vapaasti suomennettuja biisien alkuja ja kappaleen ensimmäinen tunnistaja voittaa) ja nyt vielä päivittelen blogianikin.

Ihan mukavasti siis mennyt päivä lukuunottamatta sitä, että minun olisi pitänyt tähän mennessä olla kirjoittanut pari sivua sijoitusrahastoista ja niiden eroista koska huomenna on deadline tuollekin palautustehtävälle. Lähdemateriaalina 754 riviä excel-ihanuutta. Ehkä tämän voisi listata yhtenä huonona piirteenäni: asioiden viime tinkaan jättäminen. Toisaalta työskentelen tehokkaasti ja keskittyneenä kiireessä ja paineen alaisena, joten en koe tätä mitenkään ongelmallisena itselleni. Problemaattiseksi homman tekee se, että vasta illalla alkaa aivot toimimaan "tän pitää olla huomenna valmiina"-moodissa.

Ai niin. Parempi maidonvaahdotuskannu tulee Latte Artin harjoittelua varten. Samalla vaivalla sitä kahvijuomia tehdessä niitä hieman koristelee. Asiaan liittyen voisi muuten mainita, että haluaisin paremman espressokoneen ja kahvimyllyn, sillä nälkä kasvaa syödessä ja erityisesti espressoa kotona tehdessä. Rocky ja Silvia olisi ihan mukava yhdistelmä vielä tässä vaiheessa kun ei ole valmis laittamaan nelinumeroisia lukuja yhteen laitteeseen. Pitäisiköhän laittaa loppuvuoden opintotuet hyötykäyttöön...

2 kommenttia:

Amoena kirjoitti...

Olen kyllä nyt ihan pettynyt tähän.

Kun nimestä ajattelin, että tämä sisältäisi hirveästi Kallioon liittyviä asioita. Tai jotain viittauksia, kuten "kävin taas siinä Alepassa" tms.

Olen itse asunut vaivaiset kolme vuotta Kalliossa, ja tänään kävin siellä taas ensimmäistä kertaa kuukausiin. Tuli hirveän nostalginen olo (kirjasto+kirkko+entinen asunto+kolmosen ratikat+kaikki), ja ajattelin, että tämä blogi olisi ollut piste i:n päälle.

Mutta ei se sitten ollutkaan :D

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Itse en ole löytänyt vielä sitä kaupassakäynnin arkiromantiikkaa minkä lähialepa minulle voisi tarjota. Neljässä vuodessa Pengerkadulla pornokaupan yläkerrassa asuessa tuli kyllä nähtyä kaikenlaista, mistä olisi voinut kirjoittaakin, mutta nykyisen asunnon ikkunoista kun avautuu rauhallinen puistonäkymä ja Helsingikadun jylinä ei kantaudu ikkunasta sisään. Ehken vain ollut riittävän kauaa poissa. :)

Tänään näin pari rusakonpoikasta lintsin ratikkapysäkin vieressä, jos se yhtään helpottaa. Koitan sisällyttää myös hieman enemmän Kallioasiaa tuleviin kirjoituksiini. Kyllä täällä oven edessä sattuu ja tapahtuu, joten asiaa varmasti löytyy. Ja totta, kyllähän tuo nimi tavallaan velvoittaa.