keskiviikkona, lokakuuta 18, 2006

Mink tähre?

Täysin hypoteettinen ja keksitty tilanne, tapahtumapaikkana oppilaitos X:

Poika ja tyttö ovat samalla kurssilla. Jo ensimmäisillä luennoilla alkoi pieni silmäpeli ja nämä pääsivät kuin sattuman kautta vielä samaan ryhmäänkin kun piti ryhmätöitä tehdä. He katselivat toisiaan, juttelivat luennon aikana omia asioitaan toisen korvaan niitä kuiskien ja istuivat sen verran lähekkäin, että olkavarressa tunsivat toisen käden lämmön. Välillä toisiaan silmiin tuijottaen sanaakaan sanomatta. Koulun ulkopuolella kävivät sähköpostikeskusteluja, jotka mukamas liittyivät koulujuttuihin mutta käsittelivät kaikkea muuta. Tuntien jälkeen vetäytyivät hieman syrjemmälle juttelemaan puoleksi tunniksi ennen seuraavien luentojen alkua ja saattavatpa asioiden selittämisen lomassa myös hellästi ja merkitsevästi toista koskettaa. Muutaman viikon päästä sitten sähköpostissa, muiden asioiden lomassa tyttö ilmoittaa seurustelevansa.

Onko väärässä
a) mies, joka ehti jo kiinnostua kauniista, mukavasta naisesta luultuaan, että nainenkin olisi kiinnostunut ylläolevan tapahtumaketjun perusteella

vai

b) nainen, joka olisi voinut jo useampaan otteeseen kertoa sosiaalisesta statuksestaan miehen sitä sivulauseessa udellessa?

5 kommenttia:

PartyFlickan kirjoitti...

Miksi maailmassa on nykyään pleijeri-kulttuuri?

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaapa tutulta! Itselle vaan sattui työelämässä. Itse olin se joka ehti kuvittelemaan ties mitä ja mies se joka seurusteli tahollaan. Ja tästä seurustelustakin sain kuulla ulkopuoliselta, en häneltä itseltään. Ja mielestäni minun olisi kuulunut tietää heti kun havaitsimme kemiat! Hän teki väärin. Piste.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, tai voisiko olla, että tyttö olikin kiinnostunut, mutta päätyi sittenkin pitäytymään nykyisessä suhteessaan? Ethän voi tietää, kuinka onnellinen tytön parisuhde oikeasti on. Moni vaihtaa paria lennossa käymättä sinkkumarkkinoilla suhteiden välissä.

Anonyymi kirjoitti...

Parisuhteellisen naisen päähän ei välttämättä mahdu se, että kaikki kuvailemasi tilanteet luokitellaan flirtiksi, joka taas mielletään automaattisesti kiinnostukseksi. Flirtti ei ole väärin, väärän informaation kertominen tai oikean kertomatta jättäminen sen sijaan on. Välillä on vaan mukava saada huomiota ilman sen kummempia velvotteita tai odotuksia.

Alice kirjoitti...

miksi flirttaus tarkoittaa aina jotain? oletit ettei tyttö seurustele, koska se flirttasi.

varatun on oltava seksitön oman sängyn ulkopuolella?

mutta, vituttahan toi varmaan. antaa ymmärtää jne jne.