maanantaina, lokakuuta 30, 2006

Mukava nuori herra

"TV-lupatarkastaja, hyvää päivää..."

Mukava nuori kaveri, ihan komeakin. Jos olisin ollut nainen ilman televisiota olisin varmasti kutsunut miehen sisälle (vink vink...), mutta nyt tyydyin vain toteamaan, että on hieman paha tilanne ja että ei sovi tulla. Luuli varmaan minulla olevan naisen täällä odottamassa kun juoksulenkin ja pienimuotoisen lihaskuntotreenauksen jäljiltä tukka hieman sekaisin pelkissä boksereissa ja t-paidassa kävin oven avaamassa. Vähänpä tiesi.

Kaiken kaikkiaan tarkastaja oli todella asiallisen oloinen kaveri, antoi vain brosyyrin siltä varalta, että "jos olet jossain vaiheessa hankkimassa telkkaria". Pokan pitäminen olisi voinut olla hieman hankalampaa jos tuo 32" putki olisi pauhannut taustalla, mutta yleensä en pidä töllöä päällä taustameteliä tuomassa, vaan keskityn oikeasti sen katsomiseen jos tarvetta on.

Kämpilläni on muuten yksi ylimääräinen täysin toimiva, pienenpieni, ikiaikainen Salora. Olen ajatellut aikaisemmin, että se olisi hyvä lykätä televisiolupatarkastajan käteen oven raosta ja todeta vaan, että "pitäkää laatikkonne, ei sieltä mitään katsomisen arvoista koskaan tullutkaan". Ilmeisesti tyydyn jatkossakin sen tyrkyttämiseen kavereille ja tutuille. Ei kukaan lukijoista sattumoisin tarvi telkkaria?

Kerrostalokyttäämisen perusvelvoitteisiin nojautuen mainittakoon, että rappukäytävässä soi useammankin naapurin ovikello minun jälkeeni. Senkin moraalittomat vapaamatkustajat.

7 kommenttia:

Jazmanaut kirjoitti...

Älä ihmeessä lykkää vanhaa töllöä tarkastajalle. Sehän panee sunt maksamaan luvat takautuvasti viimeiseltä 50vuodelta.

Mullekkin soitti moinen taajaan ja kun kerroin, että nyt on vähän paha aika, niin sehän meni kysymään, että voiko hän soittaa huomena uudelleen, johon tuumasin, että eiku mä soitan sulle.
Ei oo heistä sen koomin kuulunut :D

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa :D siinäpä olisi tarkastajalla ihmettelemistä töllö kainalossa... :D

vinkulisko kirjoitti...

Ei jumalauta voi totta olla, mitä kirjoitat. "Täällä" helvetin ruma tarkastaja työntyi heti ovenrakoon. Sisälle pääsyn eväämiseen totesi, "sitten sulla se televisio on" ja kirjoitteli maksulappusensa, johon oli muuten lisännyt nimen ja henkkarin alunkin jo valmiiksi ennen ovikellon soittamista...

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti Vinkulisko kieltäytyi maksamasta, eihän tarkastajalla mitään todisteita ollut?

PartyFlickan kirjoitti...

Hui hui...Ei saa pelotella pieniä tyttöjä iltaisin tarkastajilla!

:D

vinkulisko kirjoitti...

Heh... huvittavaa on, että kommentin jätön jälkeisenä päivänä tuli (taas) tarkastaja. Tämä edellinen tapaus oli keväällä. Nyt oli ihan asiallinen tyyppi ja olisin niin kovasti halunnut pyytää sisään (vaikka ei yhtään komea ollutkaan), koska mullahan ei todellakaan ole televisiota, mutta kun tämä uskoi sen sisään änkeämättäkin...

Afrodita kirjoitti...

Nimeni on Elfrida. Kun mieheni jätti minut, olin järkyttynyt ja murtunut, enkä voinut hillitä itseäni moneen kuukauteen. Tein kaikkeni saadakseni hänet takaisin, mutta turhaan. Lähdin toiseen kaupunkiin siinä toivossa, että voisin aloittaa kaiken alusta. Tapasin toisen miehen, jonka kanssa yritin parhaani olla, mutta se ei onnistunut, koska en voinut rakastaa häntä. Tiesin, että rakastan edelleen ja haluan mieheni palaavan luokseni. Niinpä aloin etsiä apua ja sitten löysin VALKOISTA MAGIAA, eri näkemyksistä, joista olin lukenut. Juttelimme ja sain hänet ymmärtämään kaiken, mitä minun piti tietää, uskoin häneen ja noudatin menettelytapoja. Hän työskenteli minulle ja palautti rakkauden ja siteen minun ja mieheni välille, ja juuri 48 tunnin kuluttua, kuten hän lupasi, mieheni etsi minua ja aloimme puhua, ja hän tuli katsomaan minua missä olen, ja teimme asioita. ja meistä tuli taas onnellisia yhdessä. WHITE MAGIC on luotettava ja voi auttaa sinua, jos otat häneen yhteyttä missä tahansa. Lähetä hänelle vain tekstiviesti sähköpostitse: findritualforlife@gmail.com
Tai WhatsApp: { +2349046229159 }
{ +3550685677099 }