lauantaina, lokakuuta 21, 2006

Raukeaa

Eilen blogimiitissä oli tosiaan erittäin mukavaa ja ensimmäistä kertaa (hitto soikoon, on siitä niin kauan) vuosiin jaksoin kukkua pilkkuun saakka baarissa. Siitä kiittäminen hyvää seuraa. Olen äärimmäisen huono nimien suhteen, mutta hyvien tapojen mukaisesti mainitsen tässä nyt muutamia mieleen painuneita tuttavuuksia kun kerran kaikki muutkin.

Rahinan kanssa tuli juteltua koko iltana varmaankin eniten (anteeksi oopa jos rohmin häntä liikaa itselleni) ja PA:n kanssa tuli myöskin muutama sana vaihdettua. Marinadi oli myös mukava nähdä livenä. Täysin uusia, mutta mieleen syystä tai toisesta jääneitä tuttavuuksia niin blogi- kuin henkilörintamalla olivat Monimuotoinen, Sedis sekä Hurina. Kaksi jälkimmäistä linkkasivat minuun hyperlinkillä "Kallioon palaaja", joka sai minut miettimään omaa kommentaattorinimeäni. Kieltämättä blogin nimen käyttäminen kommenttilaatikossa on hieman töksähtelevää ja mietteissäni onkin nimenmuutos tuolla saralla. Nyt kun kerran olen todistanut itsellenikin sen, että ei tämä loppujen lopuksi oikeasti mikään anonyymiblogi ole. [Eikä "Takaisin Kallioon" ole vielä niin vahva brändi, että katsoisin blogin kirjoittajan nimenmuutoksen aiheuttavan huomattavia menetyksiä blogilistatilaajistossa, sillä suuren lukijakunnan hankkiminenhan on tunnetusti blogaamisen perimmäinen tarkoitus.]

Aamuherätys töihin oli vähintäänkin mielenkiintoinen, mutta onnekseni kykenin illalla välttämään yletöntä Laphroaigin ja Crowmoorin litkimistä, joten aamulla oli vain pieni kivistys päässä ja työpaikalla nautittu erittäin tukeva kebabfajitas-annos oli kerrankin sodexholta täysosuma krapulaisille työntekijöille, joten illalla on jäljellä enää unenpuutteesta johtuva väsynyt ja nuutunut olo. Ehkä juuri siksi tämä tekstin tuottaminen tuntuu nyt niin ylivoimaiselta.

8 kommenttia:

oopa kirjoitti...

Ei se mitään. Odotan linkkiä sivupalkkiin ja tilausta blogilistalla korvaukseksi. :D

Anonyymi kirjoitti...

Samoin oli kiva nähdä livenä ja kiitos turvallisesta seurasta kotimatkalla!

Konsonantti kirjoitti...

Uusi identiteetti vaatii totuttelua. En ensin tunnistanut puhuttavan itsestäni. Ehkä säädän vielä otsikkoa siten, että edes MOS-lyhenne säilyy.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Aloitus puhtaalta pöydältä. Tuntui vaan hassulta linkata blogiin, jota ei ole lukenut ja jota ei enää päivitetä. :)

oopa kirjoitti...

Mitä blogia ei päivitetä? :O

rahina kirjoitti...

Juu jäi "horrostavaan" blogiin linkkaaminen hieman auki...

Takaisin Kallioon kirjoitti...

oopa: tuo päivittämätön blogijuttu oli antille...

Sinut lisäsin nyt hellyyttävän vonkaamisen jälkeen suosikiksi blogilistalle, vaikka yleisesti ottaen suosinkin RSS feedejä. :) Täytynee päivittää myös nuo sivupalkin linkit tässä joku päivä. ;)

(PA muuten kommentoi, ettei osannut tunnistaa minua senkään takia kun en kirjoittele tänne mitään nörttiläppää. Yritän ottaa sen kohteliaisuutena.)

Jari Sedergren kirjoitti...

Oleellistahan on, että linkki vie perille tekstin ääreen! Ei blogin nimi miestä pahenna.