torstaina, toukokuuta 22, 2008

Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta

Okei... saattaa olla, että yleinen negatiivisuuteni johtuu siitä orastavasta vessahädästä, joka aina iskee viisi minuuttia elokuvan alettua, mutta silti: kauheaa paskaa!

Tämä ei nyt ole mikään virallinen arvostelu ja seuraavassa kappaleessa tulen lähinnä vain spoilaamaan suuren osan elokuvan juonesta. Voi kun voisinkin sanoa keksineeni nämä omasta päästäni, mutta:

• Indy pelastuu ydinpommilta piiloutumalla jääkaappiin
• Indy selviää em. jääkaapin sisällä ilmeisesti vähintään kilometrin ilmalennosta vahingoittumattomana
• Mystinen intiaanikulta onkin metafora tiedolle
• Leffan alkuvaiheilla esitelty nuori mieshenkilö osoittautuu Indyn pojaksi
• Kaiken takana ovat avaruusoliot
• Lopussa Indy menee naimisiin ja kaikki on hyvin

Siis voi isäkissan vittu, mutta miten hitossa kenellekään tulee mieleen ympätä kaikki tuo yhteen ja samaan leffaan? No, mitäpä sitä voisi muuta jatko-osan jatko-osan jatko-osalta odottaakaan. En voi suositella, etenkään jos on pitänyt aiempia leffoja edes jossain määrin hyvinä.

Vihaiseksi vaan tulee tuollaisista leffoista.

4 kommenttia:

Kesis kirjoitti...

:D onko aiti tehnyt vahan liian kirearesorisen antennipipon sulle? mita sa _oikeasti_ odotat mennessasi katsomaan moista patkaa? oikeasti, ystavaiseni?

Takaisin Kallioon kirjoitti...

No ku ilmaseks pääsi...

Silti ei saanut rahoilleen vastinetta. Enkä edes paljoa leffalta odottanut, mutta tuo meni niin pahasti yli, että oikein äimistyin.

paivansade kirjoitti...

Musta taas oli hyvaa sadepaivan ajanvietetta. Varsin viihdyttavaa. Siis jos ei kiinnita liikaa huomiota sellaisiin pikkuseikkoihin kuin etta poika on heti mestarimiekkailija ja liaanilentaja + tuo mita jo mainitsit. :)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Hei, takkatulen tuijottaminen on hyvää sadepäivän ajanvietettä. :)