sunnuntaina, syyskuuta 26, 2010

Hakuja

Hauskinta sisältöä blogissani on historiallisesti ollut google-haut, joilla ihmiset tänne päätyvät, joten annetaan perinteiden mukaisesti puheenvuoro tänä vuonna blogiin saapuneille surffailijoille:

absolut torr kirvely
Sinänsä normaalia, mutta jos se liikaa kirvelee niin käy pesemässä saippualla kainalot. Älä missään nimessä käytä jos olet ajellut kainalokarvasi samana päivänä. Sitten se vasta kirveleekin.

kännipusu kertoa
Jos olet kännissä baarissa pussannut jotakuta, niin mielestäni tuollaisesta ei välttämättä tarvitse kertoa. Tieto lisää tuskaa ja jos se on ollut ihan puhtaasti täydellisen merkitön kännipusu, niin enemmän ongelmia siitä kertomisesta syntyy. Mutta jos aihe noin paljon mietityttää niin saattaisi olla ihan paikallaan avautua asiasta. Tärkeämpää olisi kuitenkin mielestäni itsetutkiskelu niistä syistä, jotka tuohon johtivat.

takaisin kallioon delfiini
Mielenkiintoista tässä on se, että tällä hakusanalla blogiin tänä vuonna tulleet kolme henkilöä ovat viettäneet aikaa sivustolla keskimäärin 9 minuuttia ja 52 sekuntia.

ukkonen lentokone
Lentokone muodostaa Faradayn häkin, joten pääsääntöisesti ukkonen ei aiheuta kovinkaan suurta uhkaa lentokoneelle. Ainakaan salamoita ei tarvitse pelätä, joskin ilmanpaineen vaihtelut saattavat aiheuttaa tavallista kovempaa turbulenssia ukkosrintaman läheisyydessä.

aikuisten juhlien järjestäminen
Pidä huolta, että tarjolla on kattava ruokatarjoilu. Juustonaksut, sipsit ja irtokarkit eivät ainoina ruokalajeina kuulu aikuisten juhliin. Aikuisten juhlista myös yleensä lähdetään jatkamaan jonnekin tai mennään suoraan kotiin, toisin kuin teinikotibileistä. Autoilijat on hyvä ottaa huomioon varaamalla myös alkoholittomia juomia. Aikuisena oletettavasti tunnet vieraita jo sen verran, että voit miettiä tarjoilun ja musiikin seuruen mukaan.

cannabis kallio
Jos olet epätoivoinen niin hengaile Exoduksessa Kaarlenkadulla. Siellä kuulemma liikkuu alan asiantuntijoita runsaamminkin määrin, joten ystävysty kotimaisen hampuusin kanssa tai riskeeraa ammattilaisilta hankitun budin kanssa. Ammattilaiset tosin saattavat jatkaa kukkaa hiuslakalla tai hasaa ties millä moottoröljyllä, joten en tässä yhteydessä voi suositella järjestäytyneen rikollisuuden tukemista, sillä kotikasvatettu hampuusiystävän kautta hankittu on yleisesti ottaen aina parempilaatuista ja halvempaa. Eikä tule sivussa tuettua mitään kansainvälisen huumekaupan lieveilmiöitä.

elokuvateatteri käsinojaton
Tennispalatsin ykkössalissa ja Kinopalatsissakin on jossain salissa ainakin viimeisellä rivillä ns. love seatit, jotka on jaoteltu kahden hengen käsinojattomiksi "pikkusohviksi".

handjob helsinki
En ole kokeillut, mutta isot pojat kertovat, että Kallion Thai-hieromapaikoissa tuo järjestyy.

hkl tarkastusmaksu
80€ ja kertalipun hinta.

siviilipukuiset tarkastajat
Jos metroon mennessä portaiden alapäässä odottaa vartija ja keskimmäinen liukuporras on poissa käytöstä, odottaa alhaalla lipuntarkastus. Siviilipukuiset tarkastajat esim. ratikoissa liikkuvat aina yhden vartijan kanssa, joten pidä niitä silmällä. Varsinaiset vartijat liikkuvat ratikoissa pareittain.

kaikki heppapelit
Nyt mulle tuli ihan oikeasti hieman huono omatunto, sillä osa täällä olevista jutuista ei ehkä sovi kaksitoistavuotiaille tytöille. Ainakin haun perusteella oletan että hakija kuului tähän demografiseen luokkaan.

lateral malleolus suomeksi
Kehräsluu. Se on se nilkan ulkosyrjällä oleva patti.

thomas analyysin kysymykset
Varsin simppeleitä. Sinulle annetaan kaksi sanaparia (esim. sosiaalinen - vetäytyvä) ja sinun pitää rastittaa janalta kohta, joka mielestäsi kuvaa sinua parhaiten. Ei ole oikeita eikä vääriä vastauksia, tarkoituksena on vain kartoittaa, että minkälainen olet persoonana ja miten reagoit erilaisiin johtamistyyleihin ja tilanteisiin.

pseudokrapula
Olotila alkoholittoman illan jälkeen. Yleensä johtuu vähäisestä unesta ja mahdollisesti jostain typerästä asiasta, jonka eilen teki selvinpäin, mutta ilman lohdutusta siitä, että voisi laittaa sitä edes kännin piikkiin. Toisin kuin varsinainen krapula, ei aiheuta kenessäkään kohonnutta luovuutta tahi seksuaaliviettiä. Krapuloista yksi vittumaisimmista kun edeltävänä iltana ei välttämättä ollut edes hauskaa.

50 eurolla loppukuun ruoat
Sipulikeitto on erinomainen vaihtoehto. Voidan hätätapauksessa tehdä ilman valkoviiniä pelkkään lihaliemeen. Sipulit ovat puoli-ilmaisia ja lihaliemikuutioita saattaa löytyä jo valmiiksi. Annoshinta erittäin edullinen.

Perinteinen makaroonilaatikkokin on varsin kustannustehokasta. Koita etsiä vaikka vanhaksi menevää jauhelihaa, jonka saat 30% alennuksella.

Puurot ovat myös halpoja vaihtoehtoja ja toimivat esimerkiksi aamiaisena näppärästi.

aibhoun puhelin
Lienee jokin halpa kopio? Thaimaassa oli myytävänä ThaiPhone -tuotemerkillä puhelimia, jossa oli tuplaSIM-mahdollisuus ja analoginen televisiovastaanotin. Beat that, Apple! No, myönnettäköön että puhelimen kosketusnäyttö oli aivan kauhea kun vertaa alkuperäiseen, mutta ominiauuksia oli enemmän! Siksihän Nokiakin vissiin on parempi ja niillä menee niin hyvin.

alaston hierontapalvelu helsinki
Ei liene olemassa, mutta tässäpä idea jollekin yrittäjähenkiselle! Tosin Thai-paikoista saattaa saada lisämaksusta jo nyt. Valitettavasti en osaa tämän paremmin auttaa.

asiakkaan epäasiallinen käyttäytyminen
Opittu tapa. Nykyinen kulttuuri Suomessa palkitsee vittumaisen ja epäasiallisen asiakaskäyttäytymisen. Loppupeleissä vittumaiset asiakkaat, jotka jaksavat huutaa, niuhottaa, nillittää ja syyttää tarpeeksi yritystä, vaatia esimiehen esimiestä ja olla muutenkin äärimmäisen rasittavia saavat paremmat hyvitykset kuin ne, jotka suhtautuvat realistisen ymmärtävästi ja asiallisesti erilaisiin asiakaspalvelussa tapahtuneisiin virheisiin. Kiltit eivät saa juuri mitään kun taas vittumaiset ihmiset palkitaan paremmilla hyvityksillä. Maailmassa on virhe, mutta niin kauan kuin vittumaisia asiakkaita hyysätään, se vain ruokkii heidän vittumaisuuttaan.

chalkeia
Pieni kaupunki Lefkaksen saaren/niemimaan lähistöllä. Vannoutuneiden trävellereiden mielestä oletettavasti Pilalla.

darrassa panettaa
Tämä piti ottaa mukaan ihan vaan sen vuoksi, että jos joku rupeaa väittämään ettei krapulassa tee yhtään mieli. En ole yksin tämän oireen kanssa! Tosin olen jo ollut kuukausia ilman, joten olen ehkä jäävi vastaamaan tähän kroonisen panetuksen takia.

dom perignon on parhaimmillaan nautittuna
Riittävän ikääntyneenä ja ei ihan jääkaappikylmänä. Ikää tulisi olla vähintään kymmenen vuotta, mutta vuosikerrasta riippuen sitä voi säilöä useampiakin vuosikymmeniä. Lasina tulee käyttää ihan tavallista viinilasia, sillä hyvän samppanjan aromit eivät pääse oikeuksiinsa kapeasta ja suiposta samppanjalasista. Ja kuten kaikki tiedämme, laakea lasi on kaikkein hirvein nautinnontappaja samppanjalle, joskin amerikkalaistyylinen muutaman sadan lasin "champagne fountain" -pyramidi on varmasti ihan vaikuttava näky. Mutta pilaa hyvän skumpan.

dom perignon tallinnasta
Ihan oikeasti halvimpia paikkoja maailmassa dompan hankkimiseen on ruotsinlaivat. Parhaimmillaan niitä on saanut 79 eurolla muutama vuosi takaperin (esim. arvostettu vk '96). Nyt lienee satasen kieppeillä. Silti merkittävästi halvempi kuin Alkossa. Ulkomaisilla lentokentilläkin tuo "tax-free" -hinta on samaa luokkaa kuin Alkossa. Mutta en suosittele Tallinnasta hommaamista. Lautalta saa todennäköisesti edullisemmin.

duracraft paska
Ainakin vanhemmat duracraftin ilmastointilaitteet ovat meluisia ja tehottomia, eli paskoja. Mutta jos sisälämpötila on yli 30° niin en valita.

ensitreffit halaus
Fiiliksen mukaan. Omasta mielestäni olisi kumma, jos (onnistuneet) treffit eivät päättyisi edes halaukseen, mutta olen toisaalta niin fyysinen ihminen, että halaan vähän ketä sattuu kun sille päälle rupean. Jos olet epävarma, kokeile. Jos vastaanotto on lämmin, se kannatti. Jos ei, niin todennäköisesti jatkoa ei olisi muutenkaan juuri luvassa.

finnair hinnoittelupolitiikka
Hyvä kysymys! Finnairhan on profiloitunut turvalliseksim luotettavaksi ja ajallaan olevaksi yhtiöksi ja se on vissiin se juttu mistä pitäisi maksaa. Esimerkiksi Amsterdamiin KLM lentää Helsingistä keskimäärin 50€ halvemmalla ja lentoon sisältyy myös alkoholi, kevyt välipala ja muutenkin ihan vastaava palvelu kuin mitä Finnairilla oli aikanaan. Nykyäänhän euroopan sisäisillä lennoilla ruoka ja juomat ovat maksullisia (kuten Ryanairilla), mutta hinnoittelu on edelleen premium-yhtiön hinnoittelua. Matkustaja ei tällä haavaa vaan saa juurikaan hyötyjä muihin merkittäviin yhtiöihin nähden. Jos enemmistöomistajan merkittävä edustaja (eduskunta) on vaihtanut ensisijaiseksi lentoyhtiöksi Air Balticiin Euroopan liikenteessä, kertonee sekin jotain ko. yhtiöstä. En voi suositella, mutta Aasian liikenne sentään hoituu kätevästi ilman välilaskuja. Ja premium-yhtön hinnoittelua harjoittavalta yhtiöltä on hieman typerää, että firmassa ei edes tunneta käsitettä "first class".

fresita prosenttei
Fresitas on niinku jotain kaheksa prossaa, tiätsä?

haluaisin ymmärtää paremmin intiaa
Matkusta sinne. Ihan oikeasti. Muutamassa kuukaudessa saat ehkä pintaraapaisun tuosta valtavasta maasta. Lukaise aluksi vaikka Shantaram. Vaikka se onkin suureksi osaksi fiktiota, kuvaa se omalla tavallaan mielestäni varsin realistisesti ja elävästi Intiaa.

harkinta-aikana saa pettää
Jos olette tauolla, niin tuo on mielestäni ihan OK kunhan ehkäisystä huolehditaan ja käydään testeissä ennen suhteen jatkamista. Jos tuo harkinta-aika on taas suhteen alussa, on tilanne monimutkaisempi. Älä tee mitään, mitä et haluaisi toisen tekevän.

helppo lammaspaisti paistopussissa
Osta paisti, (sulata jääkaapissa), poista ylimääräinen rasva, töki täyteen reikiä ja tunge halkaistuja ja suolassa pyöräytettyjä valkosipulinkynsiä reikiin. Marinoi vahvalla kahvilla ja vaikka pizzamaustepussilla yön yli. Paista paistopussissa mahdollisimman miedolla lämmöllä mahdollisimman pitkään, kunnes paisti on valmis. Tee pussissa olevasta liemestä kastike lisäämällä kermaa ja minttua. Nauti.

ihmissuhdeblogi mies
On aina hauskaa kun joku oikeasti löytää jotain etsimäänsä. :)

itse tekoinen viina
Tislaa mäskiä. Laimenna loppu tuote kraana vedellä siten, että se ei ole enää palo arkaa. Sitten lisää vielä hieman väki juomaa niin olet saavuttanut itse tekoisen viinan.

jos luottamusta toiseen ihmiseen on loukattu, niin miten sen saa takaisin???
Ihastuttavat kolme kysymysmerkkiä kertonevat googlelle, että nyt on tosi kyseessä. Mutta luottamuksen saa takaisin ainoastaan pitkällä aikavälillä toimimalla siten, että toinen saa rakennettua luottamuksen uudelleen. Eli älä tee enää mitään vastaavaa uudestaan ja silloinkaan ei ole mitään takeita onnistumisesta. Luottamus on vähän kuin kunnioitus tai neitsyys: kun sen kerran menettää, sitä on erittäin vaikeaa saada takaisin.

kebabit kalliossa
Tässä on oikeasti huutava vääryys! Kalliosta ei saa hyvää kebabia. :(

kuolleen kissan säilytys
Ensimmäinen haku, jolle oikeasti repesin ääneen. Pakastaminen toiminee hätävararatkaisuna, mutta suosittelen eläimen täyttämistä ammattilaisen toimesta.

lammaspaistin tähteet
Elämäni paras pyttipannu. Ei muuta sanottavaa.

metronidatsoli viihdekäyttö
Ihan vitun kova antibiootti! Aiheuttaa antabusreaktion, eli ei suositella ainakaan alkoholin kanssa. Ei merkitäviä haluttuja sivuvaikutuksia. Emme suosittele.

mihin laittaa fisuu
Pakkaseen. Sen jälkeen vaihtoehtoisesti joko shottilasiin tai suoraan suuhun.

mikä tekosyyksi juomattomuudelle
Antibioottikuuri lienee vähiten kysymyksiä herättävä. Kovimmille pelimimmeille raskaus on hyvä tekosyy - herättää ainakin kummastelua ja jänniä reaktioita. Lisäksi kuukauden päästä voi sepittää keskenmenotarinan, joten saa vielä sympatiaakin! Myös huono olo, väsymys, aikainen työvuoro tai auto ovat ihan päteviä. Mutta antibioottikuuri on vaikein varmistaa ja siitä ei periaatteessa ole soveliasta kysellä sen enempää. Sepitä silti jokin normaali ja uskottava tulehdustarina päähäsi valmiiksi.

mitäon mahtava seksi
Usko huviksesi, jos se sattuu kohdallesi niin tunnistat sen kyllä.

nukkumaanmenoaika yhdyssana ?
Kyllä. Nukkumaanmenoaika on yhdyssana. Jos sanot sen yhtenä sanana niin mitä todennäköisimmin se myös kirjoitetaan yhtenä sanana.

onko suuseksi pettämistä
Jos partnerisi harrastaisi suuseksiä jonkun toisen kanssa, kokisitko että sinua olisi petetty? Itselleen pystyy aina selittelemään asioita, mutta ihan oikeasti jos kyseessä on tapahtuma, jota et sallisi toiselle ei sinunkaan pitäisi tehdä sitä. Suhteessa voidaan sopia pettämisen rajoista, mutta pääsääntöisesti ihmiset tuppaavat laskemaan suuseksinkin pettämiseksi.

pitäisi ollaa essee kirjoitettuna huomiseksi
Osanottoni. Voin kuitenkin paljastaa, että olla-verbi kirjoitetaan yhdellä aalla. Toivottavasti essee kirjoitti itsensä sillä aikaa kun erehdyit luulemaan googlea facebookin statusviestikentäksi.

poronkäristys sörnäinen ravintola
Fleminginkadulla on Cella, josta saa ainakin poronkäristystä. Ei nyt heti tule muita mieleen.

puolalaiset naiset sängyssä
Kokemusta ei ole kuin yhdestä, joten en voi sen laajemmin ottaa kantaa. Mutta tuon yhden perusteella en voi muuta kuin suositella. Riippuu tosin kovasti henkilökemioista, joten ei voi yleistää. Ihmisiä me kaikki kuitenkin ollaan.

saako halata intiassa
Kannattaa välttää julkisia hellyydenosoituksia, mutta miesten välinen ei-homoseksuaalinen fyysinen läheisyys (koskettelu&halailu) on täysin normaalia. Mutta siis vain ei-seksuaalisessa mielessä. Länsimaisesta henkilöstä tosin koko maa näyttää tuon edellämainitun takia homoparatiisilta, vaikka yleinen asenne homoja kohtaan ei niin salliva olekaan. Katso miten paikalliset tekevät ja toimi samalla tavalla.

sinkun lomaohjelmaa
Tänä viikonloppuna olen enimmäkseen istunut sisällä mukavissa vaatteissa, tuijottanut How I Met Your Motheria ja juonut olutta. Oh yeah!

takaiain kallioon/takaiin kallioon/takaiisin kallioon/takaisim kallioon/takaisin kalliion/takaisin kalliionn/takaisin kallionn/takaisin kallioob/takaisin kallioon'/takaisin kallioonn/takaisin kallioono/takaisn kallioon
Takaisin Kallioon.

veuve clicquot, miten lausutaan
Pyydä "vööv klikoota" niin eiköhän ne sitä tuo. Perusmuodossaan jokseenkin kuin vööv klikoo.

7 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Mä en ole ikinä tajunnut mikä se on se suhteen "tauko" tai harkinta-aika. Jos mulla olisi joku harkinta-aika jonkun jäpikän kanssa ja se sillä välin menisi panemaan jotain toista, niin mä en todellakaan ottaisi sitä takaisin. "Ennen suhteen jatkamista" kuulostaa ihan joltain heprealta.
"Tauko" on vain vellihousujen tapa pistää poikki.
(Tulee ihan Frendit mieleen tästä).

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Tauko puoltaa paikaansa siinä tilanteessa jos ollaan oltu pidempään yhdessä ja oikeasti tarvii vähän etäisyyttä toisesta selvittääkseen itselleen että haluaako koittaa vielä panostaa olemassa olevaan suhteeseen. Jos tauon aikana kokeileekin jotain muuta ja huomaa että tunteet roihuavat edelleen siihen samaan vanhaan ja ettei halua elämältään muuta niin tuo voisi olla parisuhteelle jopa hyödyllistä.

Mutta tuo on toki asian laita vain rationaalisesti ajateltuna. Tunteet sitten sekoittavat tuonkin. :)

Derego kirjoitti...

Heh, hauskoja hakuja,

siitä Dom Perignonista, peruskypsymisaika shampanjalle lienee lähtöviineille vähintään pari vuotta tynnyreissä (3-5 ?) ja sitten viitisen ja enemmän pullossa. Kymmenen vuotta on tietysti hieno ikä, mutta juotavaksihan shampanja on luotu - ellei sitten ihan keräämällä kerää vanhoja vuosikertoja.

DomP on Moet&Chandon'in shampanjamestareiden valinta "mersu"-pullotukseensa. Viimeksi myytävänä ainakin 2000 ja 2001. Muistan nähneeni (mutten ostaneeni) 2001 Dom Perignon Rose -settiä, hieman kalliimpaa, kuin perus-DomP, mutta varmastikin hyvää :)

DomP on tietysti erinomaista, mutta paremman hinta-laatu-suhteen on parina viime vuotena saanut vuosien 2000 ja 2001 Moet&Chandon Grand Vintagesta, n 50 euroa verrattuna Dompan n 130-140 euroon. Harmi, että sitä ei enää oikein löydä enää kaupoista.

Muillakin shampanjataloilla on high-end -tuotteensa, kannattaa kokeilla esim. Pommery'n Louise-shampanjaa. Itse pidän kovasti.

(ja, asun Saksassa, joten nuo hinnat täällä heittelevät, kun jälleenmyyjiä on monta).

Kiva blogi, jatka kirjoittelua !

Anonyymi kirjoitti...

exodus-baari on kaarlenkadulla.
-z. marley

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Hups, niinpä onkin. Liian samanlaiset nimet ja Hesarin sivukatuja molemmat. Korjattu tekstiin, kiitos!

nuunis kirjoitti...

mä oon metronidatsoli-kuurilla ja komppaan sua, tästä ei ole mitään viihdearvoa.

Pois Kalliosta kirjoitti...

Oon aina välillä yrittänyt lukea erilaisia blogeja ja sisäistää, mitä niissä on niin erinomaista kun kaikki niitä lukee ja tekee. Nauroin vedet silmissä tälle kirjoitukselle ja ymmärrän vähän paremmin.