sunnuntaina, elokuuta 26, 2007

Avainsanoja

Taas on tullut aika kerrata tänne päätyneiden ihmisten hakutermejä ja purkaa niitä auki paremman ja halutumman sisällön luomiseksi.

Lady Moon jalkapallo

Lady Moonilla ei tiettävästi ole omaa jalkapallojoukkuetta. Koita vaikka FC Tavastiaa. (Kuukauden aikana 12 kertaa tultu tällä sanayhdistelmällä.)

Unelmavävy

Sellainen joka äidin unelma, kohtuullisen komea, kohtelias, huomioonottava ja turvallisen oloinen. Läsnäoleva ja kuunteleva. Mukava. Ainakin anopin edessä. Tarvittaessa unelmavävy muuttuu riehakkaaksi seksipedoksi tai huomion keskipisteeksi, mutta osaa säädellä käytöstään. Nimitys on mitä suurin kohteliaisuus herkälle ja mukavalle miehenalulle, mutta mitä verisin loukkaus itseään kovana tappelijana pitävälle "kollille", niin kuin hän itsestään tahtoisi uhuttavan.

Vesikatkos

Niistä tiedoitetaan yleensä taloyhtiön ilmoitustaululla taikka ulko-ovissa. Välttämättömiä putkitöiden ja joidenkin remonttien tekemiseen. Kannattaa varautua laittamalla vaikka jääkaappiin juomavettä katkon ajan tarpeiksi ja saatat joutua myös pesemään käsiäsi ilman vettä. Kannattaa pitää mielessä. WC:n saa yleensä vedettyä kerran vesikatkon aikanakin, sillä huuhteluvesi kertyy pöntön säiliöön jo valmiiksi.

Maggien ensimmäinen sana

Se on sarjassa aikanaan ollut "daddy". Uuden elokuvan lopputeksteissä Maggie sanoo kysyvästi sanan "sequel". Hyödyttömänä triviana voisi tässä kohtaa mainita, että Bart ovelalla radio/mikrofonikikkailulla sai Margen luulemaan, että Maggie olisi sanonut "mommy". Tosin hetken kuluttua jatkoi siihen, että "sorry lady, show's over".

(unelmieni naisen kroppa)

Ensinnäkään en tiedä mitä nuo sulut tuossa koittavat viestittää. Lisätietoa voi hakea vaikka Google Guidesta. Mutta yleisesti ottaen kannattaa mielummin kuvailla hakusanoissa enemmänkin sitä kroppaa kuin noinkin subjektiivista käsitettä. Englanninkielinen kuvahaku saattaa tuottaa parhaat tulokset.

ero+uusi+poikaystävä

Toivottavasti löysit hakutermien muokkaamisen jälkeen etsimäsi. Oli se sitten uusi poikaystävä, apua päätöksentekoon tai sympatiaa.

ihastunut häneen 2007

Tämä lienee taas joku uusi tositv-produktio, jossa yläasteen ihastuksia käydään läpi viikko viikolta ja eniten ihastuksia kerännyt voittaa. Tai jotain. Jälleen kerran, toivottavasti hakusanojen muuttaminen auttoi.

kotitekoiset karkit

Keitä sokeria ja maitoa 1:1 suhteessa niin saat toffeeta. Sekoita koko ajan, nimittäin se TAKERTUU.

mika +deitti+hotmail

Mika ei asu täällä.

olenko alfauros

Jos tarvii etsiä googlelta vastausta tuohon kysymykseen, niin 87% todennäköisyydellä et ole.

prokrastinaatio

Kirjoitan tästä kattavan jutun vielä myöhemmin.

älä tuijota rintoja

Googlen tehoa itsesuggestioon ei ole vielä kattavasti tutkittu, joten en pysty tämän enempää kertomaan tuon haun vaikutuksista kirjoittajan varsinaiseen ongelmaan.

***

Tavallaan olen hieman pettynyt, sillä joukossa ei mitään kovin helmiä ollut. Pitäisi varmaan ruveta kirjoittelemaan satunnaisesti blogiin sanoja kuten alligaattori housunlahkeessa teryleeni nenä tukossa hydrauliikka pantomiimi eroottinen rotjake.

1 kommentti:

justsopivasti kirjoitti...

Lisää hyödytöntä triviaa. Maggien ensimmäinen sana on "daddy".