tiistaina, tammikuuta 20, 2009

Tammikuun haetuimmat

En olekaan vähään aikaan tyydyttänyt blogiini saapuneiden tiedonnälkää yhteyksissä, jossa jotain on haettu, tänne päädytty, mutta vastausta tuskin löydetty. Alla siis hakusananparsia:

habanero latte
Robert's coffeen valikoimissa oleva mielestäni varsin maukas ja tummapaahtoinen, erittäin kofeiinipitoinen kahvisekoite. Muun muassa. Voi tarkoittaa myös infernaalisen tulisella chilillä maustettua maitokahvia, mutta veikkaan ensimmäistä.

pulisonkien ajaminen
Mitä pikemmin, sen parempi. Hoitunee ihan näppärästi sillä samalla partahöylällä. Jos kasvusto on ylitsepursuavaista, voi poskivilloja ensin harventaa saksilla.

trikozol alkoholi
Suosittelen varovaisuutta, sillä lääkkeen mukana tulleessa paketissa kuitenkin lukee, että metronidatsoli voi aiheuttaa antabusreaktion.

ravintola välimeri
Kuollut ja kuopattu. :( Paikalla oli huonotasoinen kiinalainen kun viimeeksi asiaa tutkailin.

digiboksin kuvan pikselöityminen
Yleisempää antenniverkon digibokseilla ja sinällään varsin normaalia. Johtuu signaalin huonosta laadusta. Saattaa parantua paremmalla antennilla.

ensi kertaa casinolla
Todennäköisesti tulet menettämään rahaa. Itse päätät siitä, että kuinka paljon. Hedelmä- ja heppapelit syövät kaikki rahasi ennen pitkää ja et kuitenkaan ole niin onnekas että sitä päävoittoa saisit ekalla kerralla. Ethän ole lotossakaan voittanut koskaan yli 4-oikein tuloksella. Jos olet perehtynyt pokerinpeluuseen, voi se olla ihan hyvä vaihtoehto, joskin tiedä että todennäköisesti ne muut pöydässä olijat ovat sinua kokeneempia. Ota mukaan vain sen verran käteistä kuin haluat maksimissaan menettää. Pelaa vain ylimääräisillä rahoilla, jotka muutenkin menisivät viihdekäyttöön. Pidä hauskaa.

etikettivirhe
Ole huoleti, etikettivirheestä huomauttaminen itsessään on etikettivirhe, joten tyhmä ei huomaa ja viisas ei virka mitään.

flagyl alkoholi
Sama juttu kuin trikozolin kanssa. Lukekaa ne hiton paperit mitä siellä paketissa on. Voisikohan niissä mitenkään olla parempaa tietoa kuin jossain ihmissuhderuikutusblogissa?

hasiksen säilöntä
Öljyn voi imeyttää esimerkiksi jauhettuun kannabiksenlehteen ja kun lopputulos on riittävän kiinteä, voi möykyn laittaa jääkaappiin tai jopa pakastimeen. Pitäisi säilyä ihan käyttökelpoisena vuoden verran. Palan voi törkätä suoraan jääkaappiin tai pakkaseen, mielellään valolta suojattuna.

helppo tekoinen pommi
Yhdys sana vammainen pommin teko ohjeen hakija. Ihanaa. Laita tulenarkaa materiaalia tiiviiseen astiaan ja järjestä sytytyslanka. Kokeilemalla se selviää, ja jos huonosti käy niin tiedät sentään parantaneesi ihmiskunnan kollektiivista geeniperimää poistamalla itsesi siitä.

jankkut
Voisiko joku lukija kertoa minulle tästä? En todellakaan tiedä mistä puhutaan.

keskinkertaisuuden tunne
Se on kuule ihan normaalia. Kaikilla on sellaisia hetkiä. Et ole mitenkään erikoinen.

kissan kiipeilypuu
Voit ostaa joko valmiin kiipeilypuun tai vaihtoehtoisesti pätkän puuta sekä köyttä. Kiedo köysi puun ympärille. Hienoa! Teit juuri kissalle kiipeilypuun. Hifistit tekevät ylös vielä oleskelualustan katille. Tuskin se kissa pahakseen panee vaikka se olisi vain tangon päähän ruuvattu neliönmallinen puunpalanen. Hifistit tietenkin muotoilevat tasanteen ergonomiseksi ja päällystävät esim. karkealla mattokankaalla.

kondomien säilyvyys
Masentavan pitkä, sillä kun ne vanhenevat, tiedät todella olleesi pitkään ilman seksiä.

krug 1996
Sitä kun pääsisi maistamaan... :) '96 oli loistava samppanjavuosi ja tuo säilyy helposti kymmenisen vuotta ja paranee vielä muutaman. Eli ei kannata ainakaan ihan heti korkata.

laktoositon kookosmaito
Vaikeampaa olisi varmastikin löytää laktoosipitoista kookosmaitoa. Kyseessä kun on useimmiten kookoksen hedelmälihasta ja vedestä tai kookoksen omasta nesteestä valmistettu, maitoa ulkoisesti muistuttava sakeahko neste. Eli sopii maitovammaisille ja vegaaneille.

liukuvoidetta ja laatuaikaa
Mieluiten ihan omassa rauhassa.

miehen tyydyttäminen anaalitapilla
Voin miltei luvata, että pelkkä anaalitappi ei riitä. Mukavan lisänhän se voi sessioon tuoda, mutta jonkinlaista muutakin stimulaatiota tarvittaneen.

nainen halukkaaksi
Puhu hänelle oikein.

ovulaatioteoria
Tiettyinä kuukaudenaikoina voi olla miltei varma siitä, että se kirjoitetaan "evoluutioteoria"

pummi käyt sä edes duunissa
Syyskuun puolestavälistä tämän kuun alkuun en käynyt. Kunhan lomailin ja nautin elämästäni matkustellen. Tosin en ole aivan varma, että tarkoititko juuri minua kysymykselläsi.

topin & simon maustekauppa
Valitettavasti en voi auttaa.

vitun kyläpeli
Tarkoittanet Traviania?

voi vittu miten mälsää
Ainahan voit kertoa googlelle, että miten aikasi kuluu.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

MOI, ajattelin vain ilmoittaa että "ryhdyin stalkkaamaan" sua. Teksteissä oli paljon viihdettä ja samalla sain pitkälti juttuja irti syvemmältäkin. Pidähä lippu korkialla ja sinkkuelämä voimissaan siellä kalliossa!,
- Annu

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Juu, vaikka nythän riiustan Riiassa ainakin kesään saakka... Kämppä kyllä odottaa omistajaansa ihan kiltisti siellä, eli enköhän sinne vielä palaa. :) Ei siinä muuta kuin että tervetuloa ja toivottavasti viihdyt.

capricious kirjoitti...

Muahaha, nää on aina yhtä hyviä! Jos toi jankkut joskus selviää, tuu kertoon mullekin.

Sepi kirjoitti...

Ohhoh, johan pisti TK kirjoittaen hauskan tekstin. Kerrankin! Yleensä täällä on vain kirjoittajan itsekin mainitsemaa ihmissuhderuikutusta, mutta tällä kertaa nauroin, melkein ääneen! Hienoa, ulkomailla elo ilmeisesti sopii sulle. Keep up the good work.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Turistia lainatakseni: "onhan sun blogis joskus ollut paljon muutakin" kun esittelin blogiani ihmissuhdeblogina. Mutta niinhän se menee, että se mikä päällimmäisenä on elämässä tuppaa näkymään myös blogissa. Viimeinen vuosi on ollut selkeästi enemmän ihmissuhdepainotteista.

karkumatka kirjoitti...

Tätähän kärsi jo lukeakin, ja hyödyllistäkin oli. Kiitos!