keskiviikkona, marraskuuta 01, 2006

Ruuhkaa ovella

Syksy näemmä panee liikkeelle kaiken maailman ovelta ovelle -kaupustelijat tai sitten taloyhtiömme avain on eksynyt Suomen Kotirauhanhäiritsijöiden Liiton pääkonttoriin. Oli miten oli, tänään vuorossa olivat Jehovan todistajat. Olin juuri käynyt ullakolla etsimässä yhtä tärkeää paperia ja löysin pahvilaatikollisen vanhoja kirjoja, jotka hetken mielijohteesta olin ottanut tarkasteltavaksi asumistiloihin. Siinä ne vielä odottelivat siistimpää sijoituspaikkaa eteisen nurkassa kun ovea menin avaamaan. Vakaassa uskossa olevat herrasmiehet sitten nopeasti oven avattuani vilkuilivat minua päästä varpaisiin arvostelevin katsein ennen kuin aloittivat kyselemällä, että haluaisinko oppia väärästä uskonnosta. Kuin jonkin korkeamman voiman vaikutuksesta (heh) siinä samassa minulle osui päähän harvinaislaatuinen neronleimaus ja nappasin laatikossa päälimmäisenä olleen Anton LaVeyn mustakantisen The Satanic Biblen ja pitelin sitä heidän osoittamallaan tavalla kaksin käsin lantioni edessä, kirjan nimi selkeästi luettavissa. Sanoin heille, että olen avoin keskustelemaan uskonasioista heidän kanssaan, mutta edellytän, että he suhtautuvat samalla kunnioituksella ja avoimuudella omaa vakaumustani kohtaan. Miesten katse siirtyi käsissäni pitelemääni kirjaan, sitten hitaasti he vilkaisivat kysyvästi toisiaan ja totesivat, että heillä on valitettavasti vielä monta etappia jäljellä.

Olenkohan ensimmäinen ihminen, jonka luokse jehovantodistajat eivät tulleet keskustelemaan pyynnöstä huolimatta? Antoivat hekin oman brosyyrinsä, jossa kerrotaan muun muassa se, että väärän uskonnon loppu on lähellä ja että kuinka Portto ratsastaa seitsenpäisellä ja kymmensarvisella pedolla (Ilmestyskirja 17:1-4). Pitäisiköhän postittaa tuo lipuke rastitettuna kohta "Haluaisin, että joku tulee maksutta tutkimaan kanssani Raamattua"? Olenkohan nyt Jehovien mustalla listalla? Tulevatko he ovelleni enää koskaan vai vastaisuudessa kolmasti useammin?

Itselle The Satanic Bible on lähinnä yleissivistyksen nimissä hankittu teos, jolla on kyllä hauska brassailla hevarikavereille. Kirja toimii yllättävän osuvana kuvauksena nykyään vallitsevasta, kovia arvoja ja menestyviä ihmisiä palkitsevasta maailmasta ja on mielestäni enemmänkin elämänkatsomuksellinen teos kuin uskonnollinen kirjotus. Mediassa minua ärsyttää satanismin ja saatananpalvonnan sekoittaminen toisiinsa kuin PA:ta tulosteen kutsuminen monisteeksi.

Jos satanismi terminä herättää mielikuvia kissojen uhraamisesta ja lasten raiskaamisesta, niin suosittelen aiheeseen perehtymistä hieman tarkemmin. Tietoa on netti pullollaan, aloita vaikka wikipediasta tai pakanaverkosta. :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen ainakin kuullut, ettei se kiinnijäämismaksu muutenkaan niin järkky suuri ole kuin peloitellaan...heh mutta jos tuo tarkastajan kanssa keskustelu noin helposti hoituu, niin ei mitään hätää... ;)

Anonyymi kirjoitti...

itse jouduin parisen viikkoa sitten yhden jehovan terroristin kohteeksi. kehtasi tulla sunnuntaiaamuna (joskus 13-14 aikoihin, aivan liian aikaisin siis..) soittamaan ovikelloa. siinä sitten unen ja valveen rajamailla kompuroin ovea avaamaan. vasta kun toinen oli hetken rykinyt, tyrkännyt lapun käteen ja lähes juossut karkuun tajusin ettei minulla ollut päällä lähes mitään. toplessina siis.

vaihtoehtona että jättävät nyt rauhaan tai sitten oven takana on vähän väliä pukumiehiä jonottamassa..
(niinjuu olen siis naispuolinen..)
t. t

Jazmanaut kirjoitti...

Nää nykyajan pullamössökäännyttäjistä on kyllä niin vähän vastusta että melkeen haukotuttaa.
http://jazmanaut.blogspot.com/2006/10/maailmanloppu-tulee.html#links

सारी kirjoitti...

Tervehdys!
Arvatkaa mitä"väärän uskonnon loppu on lähellä" on albaniaksi?
'fese se rreme po i vjen fundi!"

Miksikö tiedän tuon?
Koska viimeviikolla jehovantodistajat (joiden kampanjat näyttävät olevan varsin tasalaatua näin kansainvälisesti, siitä heille tunnustus) kävivät ensin jakamassa lehtisiä maan pääkielellä, mutta palasivat sitten tuomaan saman lehtisen albaniankäännöksen, koska outo sukunimi ovessa oli johdattanut heidät luulemaan, että asunnossamme on albanialainen. Joka ei tietääkseni ei pidä paikkaansa. Pojallani on kyllä aika albanialainen hiustyyli, mutta hän ei osaa tanssia. (Täällä albanialaiset on kaikki balettitanssijoita tai pikkurikollisisa)

No jaa. Kuva jossa seitsenpäinen tiikeripantteri raatelee punapukuista naista on albaniaksi jotenkin eroottisempi...' Dilni prej saj, o populli im'

Tästä tietoiskusta voitte kiittää Hurinaa, jonka supersuosittu blog toi miut tänne.

Afrodita kirjoitti...

Nimeni on Elfrida. Kun mieheni jätti minut, olin järkyttynyt ja murtunut, enkä voinut hillitä itseäni moneen kuukauteen. Tein kaikkeni saadakseni hänet takaisin, mutta turhaan. Lähdin toiseen kaupunkiin siinä toivossa, että voisin aloittaa kaiken alusta. Tapasin toisen miehen, jonka kanssa yritin parhaani olla, mutta se ei onnistunut, koska en voinut rakastaa häntä. Tiesin, että rakastan edelleen ja haluan mieheni palaavan luokseni. Niinpä aloin etsiä apua ja sitten löysin VALKOISTA MAGIAA, eri näkemyksistä, joista olin lukenut. Juttelimme ja sain hänet ymmärtämään kaiken, mitä minun piti tietää, uskoin häneen ja noudatin menettelytapoja. Hän työskenteli minulle ja palautti rakkauden ja siteen minun ja mieheni välille, ja juuri 48 tunnin kuluttua, kuten hän lupasi, mieheni etsi minua ja aloimme puhua, ja hän tuli katsomaan minua missä olen, ja teimme asioita. ja meistä tuli taas onnellisia yhdessä. WHITE MAGIC on luotettava ja voi auttaa sinua, jos otat häneen yhteyttä missä tahansa. Lähetä hänelle vain tekstiviesti sähköpostitse: findritualforlife@gmail.com
Tai WhatsApp: { +2349046229159 }
{ +3550685677099 }