sunnuntaina, helmikuuta 11, 2007

Kappas, baari

Kotitekoinen fisu teki hyvin kauppansa kun naapurilla oli pienet etkot omassa kämpässään. Kovasti pitivät espanjalaisetkin. Baariinlähtö tuli sitten muutaman fisun ja parin drinkin jälkeen täysin pyytämättä ja yllätyksenä. Den Kungliga Klubben oli taas yksi niistä "ihan jees" -yökerhoista jotka eivät jätä minkäänlaista muistijälkeä satunnaisen asioijan aivoihin. Mukavaa oli kaikin puolin, mutta seuraavassa pari ehdotusta alkoholipullojen varoitustarroiksi (joista vain ensimmäinen toteutui tosin):

"Alkoholi runsaasti käytettynä aiheuttaa krapulan."

"Alkoholia nauttineet päätyvät todennäköisemmin sänkyyn ruman kumppanin kanssa"

"Alkoholi saattaa aiheuttaa spontaaneja itkupuheluita exälle"

Toimisivat varmasti paremmin kuin tulossa olevat maksakirroosiylistykset mikäli varoitustarroilla mukamas jotain vaikutusta voisi edes olla.

***

Tekisi mieli kieriskellä saunanraikkaana isolla sängyllä valkeilla, pehmeillä lakanoilla.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muahahaa!
Etenkin kohta kaksi "ruman kumppanin kanssa sänkyyn päätyminen" on aivan ihana.

Mä olen onneksi päässyt sen verran vanhaan ikään että olen viimeisen kahden vuoden aikana baari-illan jälkeen noin 2 kertaa jättänyt suihku-hiustenpesu-ihonrasvaus-
döfäävätvaatteetkoriin- rituaalini väliin.

Voin kertoa: pehmeistä puhtaista lakanoista suihkunraikkaana herääminen hiukset kukkaistuoksuisina, vesipullo sängyn vieressä saa melkein unohtamaan että on krapula. Ja eikun toasterille paistamaan meetwursti-savujuusto-chilitoasteja....
Mmm...

Amaaria kirjoitti...

*Alkoholi aiheuttaa känniääliötekstiviestien lähettelyä kaikille puhelimestasi löytyville mieshenkilöille*

*Alkoholi saa sinut hukkaamaan omaisuutesi ja/tai ystäväsi*

*Alkoholi aiheuttaa estotonta käyttäytymistä tanssilattialla*

*Alkoholi saa sinut kuvittelemaan itsesi nuoremmaksi/kauniimmaksi kuin oletkaan*

-> pääsenkö varoitustarratehtaan ideointitiimiin töihin?

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Jos minä saisin päättää, niin varoitustarratehtaan alkoholitarraosasto voitaisiin täyttää kykenemättömillä torakoilla, jotta niitä idioottimaisia lipareita ei koskaan saataisi aikaiseksi. Täten hauskat ja luovat ihmiset on automaattisesti suljettu pois laskuista. Tsorppa, sivukuja. :(

Ymmärtäisin vielä että jos varoitus tulisi vaikka pelkästään väkeviin tai muuten ongelmakäyttäjien suosimiin juomiin, mutta turha sitä on kai tehtyä päätöstä märehtiä.

Louis XIII tullee näyttämään muuten varmasti aika typerältä varoitustarralla koristeltuna.

Miksei voisi vaikka maalata kaikkien Alkojen lattiaan, että "VIINA TAPPAA, IDIOOTIT!" tai vaikka tapetoida myymälät kuvilla alkoholistien maksoista? Veikkaan että noilla tapeteilla saattaisi olla jotain vaikutustakin.

Amaaria kirjoitti...

Kyllä - pullojen muotoilu ja jalon juoman väri ym. esteettiset seikat menevät kyllä pitkälti pilalle varoituslätkien myötä. Onneksi maku säilyy.

Olen jo suunnitellut tarjoavani viinit jatkossa viinikannuista - yhden jo omistan. Tästä karahviteollisuus ja -muotoilu lähtevät uuteen nousuun! Lisää kauniita esineitä kotiin! (Always look at the bright side... ;)

Tämä on tätä, kun valtio joutuu yhdellä kädellä kansalaisiaan valistamaan ja toisella näille samaisille kuluttajakansalaisille markkinoimaan - toimet ovat mitä milloinkin (kaksinaismoralismia?).

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Kyllähän tuota Riedelin O-sarjan dekantteria tulee käytettyä jos on vähänkään hienompaa viiniä/seuraa. :) Kauniit esineet ovat lähtökohtaisesti aika mukavia.

Jenni kirjoitti...

Tipahdin totaalisesti varoitustekstiluonnoksillesi. :D

Kiitos (tahattomasta) aamunpiristyksestä ja hei, mukavaa matkaa! :)