torstaina, helmikuuta 15, 2007

Masennusta

Nyt kun tarkemmin ajattelee, niin onhan tämä viikko mennyt aika ailahtelevaisissa tunnelmissa. Maanantaina harmistuin niin paljon siitä, että missasin yhden bussin että päätin sitten jättää koko koulupäivän väliin ja tulla kotiin makoilemaan. Tänään sitten vuodatin pari kyyneltä sen takia kun sovittu tapaaminen ei jäjestynytkään ennen matkalle lähtöä. Jos nyt en mitenkään supermasentunut ole ollut, niin voisihan nämä jotenkin liittyä tuohon Lariamin ottamiseen. Kaukanahan nuo oikeasta masennuksesta ovat, mutta kumman ponneton on olo kyllä välillä ollut. En ainakaan ennen nyt sentään ihan näin tunteellinen ole ollut.

Lähinnä mielialanvaihtelut vain huvittavat näin jälkikäteen katsottuina, mutta kyllä tuo malarialääke jotenkin oudosti vaikuttaa. Unia olen nyt nähnyt enemmän tai vähemmän niitä muistaen useana yönä peräkkäin, joten kaipa sivuoirelistassa jotain perääkin on.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa muistaa kanssa se, että aika usein ne ihmiset jotka EI saa lääkkeistä sivuoireita EI myöskään erityisemmin huomioi tai mainosta koko juttua. Mulla on kaks kaveri jotka kans veti Lariamia matkansa takia, eikä kumpikaan huomannut mitään erikoista. Kyllähän sitä aina jotain oireita rupee kuvittelemaan jos niitä erityisesti hakee?:)

(en nyt siis ota kantaa sun tilanteeseesi, sanoinpahan vaan)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Joo, jos plasebolääkkeet voivat parantaa, niin varmasti se toimii myös toisin päin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Oih... toivottavasti mahdolliset sivuoireet jättävät sut rauhaan. Hyvää matkaa!!