sunnuntaina, helmikuuta 21, 2010

Jännittäviä aikoja

Jahas, tilanne Bangkokissa on saavuttanut sellaiset mittasuhteet, että ulkoministeriön matkustustiedotteessakin varoitellaan mellakoista ja terrori-iskuista. Katunäkymässä asiasta kielii se, että armeijan tarkastuspisteitä on ripoteltuna ympäriinsä, mutta mitään sen suurempia meininkejä ei ole vielä havaittu. Huhuja uudesta sotilasvallankaappauksesta on liikkunut ilmassa jo kuukauden päivät, mutta ilmeisesti kuun loppupuolta pidetään erityisen riskialttiina. Tosin nyt on jo onnistuttu ottamaan kiinni kaksi ulkomaalaisia vastaan suunnattua pommi-iskun suunnittelijaa, joten jotain tuntuu olevan ilmassa. Täytynee siis vissiinkin jättää se punainen t-paita kaappiin vähäksi aikaa.

Äitini minua jo pahanilmanlinnuksi kuvailikin kun Intiassa reissaillessani Mumbaihin hyökättiin ja Goalla ollessani jouduttiin juhlintaa rajoittamaan terroriuhan takia, Riiassa mellakoitiin ja rikottiin paikkoja talouden tilan ja yleisen tyytymättömyyden takia siellä ollessani, joten luontevaa jatkoahan tämä vain olisi tuohon sarjaan.

Mutta muuten asiat ovat varsin mallillaan. :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Toi on ehkä kakspiippuista, välttämättä siellä käytännön elämässä ei kauheasti näy nuo mahdolliset tulevat ongelmat. Toisaalta en usko että kauhean herkästi annetaan UM:stä varoituksia. Mutta, jos tulee hässäköitä usein pyydetään UM:ää apuun vaikka etukäteen ollaan kyllä asioista varoitettu..

Joka tapauksessa, nauti ja toivottavasti ei tule ongelmia!