tiistaina, kesäkuuta 22, 2010

Mitenkäs tässä nyt viikko jo vierähti?

En tiedä, johtuuko päivityksettömyys tapahtumien puutteesta vai siitä, ettei ole tapahtuneelta ehtinyt kirjoitella. Todellisuudessa varmastikin ensin mainittua, mutta joitain kohokohtia voisi mainita:

• ystävän yllätysvierailu Damista
• jalkapallo&saunailta kaverilla
• yllätysristeily
• Poikaystäväkortin viestit

Hyvä Amsterdamissa asuva ystäväni oli poissa linjoilta yli kahdeksan tuntia. Hänet tuntien jo siitä arvasin, että hän on matkalla Suomeen. Juttelin vaimonsa kanssa ja asia tosiaan varmistui kuten olin olettanut. Hän olikin hieman pettynyt kun en ollut laisinkaan yllättynyt kun hän kutsui minut Iltakouluun.

Perjantaina muutaman futisjoukkuekaverin kanssa rymyttiin Ramsinniemen (joka on siis alueella asuvan kaverin mielestä aivan eri asia kuin Meri-Rastila) suunnalla saunoen ja jalkapalloa löyhästi seuraillen. Stereotyyppinen poikien ilta, siis.

Tänään lähdetään yllästyristeilylle, eli viinarallimatkalle yölliselle miniristeilylle. Mutta kai se pitää kun matka vaan varataan ja sut ilmoitetaan yhdeksi matkustajaksi.

Viikonloppuna Poikaystäväkortti laitteli taas viestiä. Ihmettelen vieläkin.

3 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Helou ! Löysin blogisi sattumalta ja luin jonkun matkaa, jonka seurauksena ryhdyn lukijaksi ! :>

Sari

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Ei sitten muuta kuin tervetuloa! :) Miten löysit blogin sattumalta, jos saa udella? Toisinaan tänne kuitenkin saavutaan mitä mielenkiintoisimpia reittejä...

Sari kirjoitti...

Turistin kautta 8) Yleensä en availe mitään linkkejä joten siinä mielessä sattumalta ! :D