keskiviikkona, kesäkuuta 09, 2010

Tällaista tänään

Eiliselle suunniteltu skumppailta ei toteutunutkaan Vuokralaisen kanssa, joten otimme tänään vahingon takaisin. Tosin kovin hillitysti kun molemmat olimme hieman väsyneellä päällä.

Ja tämän illan perusteella voisin väittää, että olen kuvitellut about kaiken, mitä välillämme on ollut. Mikä sinänsä olisi ihan kivaa, koska se selkeyttäisi omia ajatuksiani jossain määrin. Mutku etku ehkä jos kun vaikka.

Äh.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Naiset aina kuvittelee kaiken... Nyt se hipas mua... Nyt se katto mua sillai.. Nyt se jutteli mulle.. Nyt se soitti mulle... Voi sitä kans vaan bondaa ilman mitään syytä :)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Voihan sitä ja kaveri/ystävä on todellakin bondaamisen arvoinen. Ihan parasta olla ja hengailla kaverin kanssa, ei siinä mitään. Mutta se, että on jotain muitakin mietteitä on hieman ikävää. Ellei ne sitten ole molemminpuoleisia. :)

Mutta katsellaan nyt. Kesä vasta aluillansa ja silleen.

k kirjoitti...

Tai sitten sanoit sen ystäville taannoin "me ollaan vaan kavereita" niin pontevasti, että Vuokralainen heitti omat potentiaaliset toiveensa. Tai sitten olet toiminut jotenkin muuten liian vähän kiinnostuneesti. (Esim. ottanut liian harvoin yhteyttä ja ollut liian epäaktiivinen ollaksesi itse kiinnostunut; siis Vuokralaisen mielestä, luonnollisesti.) Tjsp.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

No, edelleen olen sitä mieltä että se on enemmänkin hänen asia kertoa säädöistään ja että oma maininta yhdessä nukutuista öistä tuossa vaiheessa olisi voinut olla huomattavasti tuhoisampi. Kuitenkin minä ja asianosainen tiedämme hyvin mitä välillämme on tapahtunut. Kyseessä ei kuitenkaan ollut mikään sydänystävä Vuokralaisen sanojen mukaan ja he eivät olleet tietoisia mistään epämääräisyyksistä välillämme. :)

Vastaukseni oli kyllä hyvin diplomaattinen ja siitä olisi voinut taitavasti tulkitsemalla havaita, että kiinnostusta saattaisi olla johonkin enempäänkin. Alkoi siis sillä että tunsin hänen exänsä meidän futisjengin kautta (bro code eli siksi ei välttämättä saisi seurustella/olla kiinnostunut), että tutustuttiin kuitenkin heidän eronsa jälkeen vasta paremmin ja nyt kun ollaan reissailtu yhdessä ja paluuni jälkeen ollaan varsinaisesti vasta lähennytty/ystävystytty.

Sillä läheiset välithän meillä on, se tuskin jää keneltäkään huomaamatta. Ehkä olimme molemmat vaan eilen hieman väsyneitä. :)

Yhteydenotot ovat olleet puoleltani kohtalaisen säännöllisiä (kerran-pari viikossa) ja hänkin on toisinaan tapaamisia ehdottanut. Eli en usko että tuossa on ainakaan ongelmaa. Vaikka enhän minä tiedä kuinka innokkaalta/innottomalta sitä pitäisi vaikuttaa. Kokemuksen mukaan tosin oma innottomuus vain lisäisi toisen innokkuutta. :D

Anonyymi kirjoitti...

Kallioisen kaupunginosan paluumuuttajana eksyin tuossa muinoin blogiisi ja nyt olen seurannut sitä muutaman kuukauden ajan. Oma naisen kommenttini on, että toimintasi Vuokralaisen suhteen on _tuskastuttavan_ hidasta. Vuokralainen on ollut sulle suorastaan tarjottimella!! Esim. heittää käpäläänsä sun syliin, vaan mitä tekee Kallion mies? On kuin ei mitään ja sitten te nukutte kiltisti vieretysten kuin sisko ja veli?!? Vai ymmärsinkö nyt jotain väärin? :)

Jos itse olisin Vuokralainen, niin ilman muuta tekisin toisen seuraavista johtopäätöksistä a) tyyppi ei ole kiinnostunut b) tyyppi on liian nössö tehdäkseen aloitetta -> minä en ole kiinnostunut.

Oman ja lähipiirini kokemuksen mukaan modernikin kaupunkilaisnainen toivoo miehen olevan enemmän se aloitteellinen osapuoli. Useat miehet sitä paitsi itse kertovat, kuinka heidän mielestään naisen aloitteellisuus iskentätilanteessa on vamppimaista ja siten luotaantyöntävää; enemmän omasta viehätysvoimastaan epävarmojen puumanaisten hommaa.

En tiedä miten vanha olet, mutta varsinkin jos satut olemaan 30 plus, niin voin luvata, että kainous ei ole miehelle hyve. :)
Ja huom! Tarkoitus ei ole loukata, vaan vähän jeesata tai ainakin hämmentää ajatuksiasi...

Parhain terveisin,
Sörkan ruusu

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Nojaa, itse taas sanoisin että ihan samalla tavalla se miehen itsetuntoa hivelee jos nainen on aktiivinen. Mutta en perustakaan tätä mihinkään baarikohtaamisiin, niissä kun en juurikaan käy.

Ongelma Vuokralaisen kanssa lienee se, että tämä on vähän sellainen suuremman mittakaavan juttu tai sitten ei ollenkaan. Kun pelissä on kuitenkin myös ystävyyssuhde, jonka epämääräinen säätö saattaisi pilata ja pelkän seksin takia ei kannata hyvää ystävyyttä heittää roskiin.

k kirjoitti...

Kannattaisi ehkä silti avata sanainen arkkunsa - vaikka sitten varovasti mutta kuitenkin. Miksi muka täytyisi "säätää epämääräisesti" ennen suoraa puhetta ja molemminpuolisten tunteiden selvittämistä. Hyvä ystävä se seurustelukumppanikin on - ainakin olisi syytä olla - joten sinänsä pohja on okei.

Asiat ovat monesti juuri niin vaikeita, kuin miksi ne itse tekee. Sörkan ruusua monelta osin komppaan. Itsekin olisin todennäköisesti vetänyt johtopäätöksen a) tai b). Ehkä hänen myöhempi viileytensä johtui tuosta. (Minulle ei muuten tulisi mieleenikään asetella jalkojani pelkkien kaverien syliin.)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

No, koetin avata keskustelua mainitsemalla tuosta hänen kaverinsa kysymyksestä, mutta hienovarainen vihjailu ei näemmä auta. Eikös naisten pitäisi olla eksperttejä tuollaisen suhteen miehiin verrattuna? :D

Anonyymi kirjoitti...

Voit nyt joko jatkaa tuota rataa tai kuunnella k:n ja Sörkan ruusun puhetta siitä miten toivomme miesten meitä naisia kohtelevan. (Enkä nyt yhtään yleistä! ;)

Vuokralainen varmaan kyllä osaisi täysin sujuvasti tulkita sinua jos haluaisi, mutta kuka nainen haluaa vihjailevaa miestä?? Jos ei miehellä oo munaa puhua suoraan niin NEXT!

T. Sörkan ruusu