lauantaina, heinäkuuta 08, 2006

29,7°C

Ensimmäinen negatiivinen asia mikä mieleen tulee uudesta asunnosta on sen lämpötila. Digitaalimittari näyttää nyt iltakahdeksalta sisälle liki kolmeakymmentä astetta ja ulkonakin vielä 27. Tekisi mieleni sanoa, että huh hellettä, mutta jotenkin se ei omaan suuhun oikein sovi. Minä mielummin haaveilen ilmastointilaitteesta ja purnaan sen puutteesta. Ei kukaan haluaisi lahjoittaa minulle tuuletinta, kupariputkea ja akvaariopumppua kotitekoista ilmastointilaitetta varten?

Muuten kaikki onkin positiivista. Kuten sanottu, ulkona on mahtavan lämmin ilma, muutto meni onnistuneesti, mitään ei hajonnut ja kaikki pahvilaatikot on nyt purettu ja tavarat paikoillaan. Ja mikä tärkeintä, nettiyhteys on toiminnassa. Ensimmäinen vuorokausi hoitui naapurin avoimen wlanin välityksellä, jolle oli kutsuvasti annettu nimeksi "nuoleVittu". Pitäisiköhän kaivaa se ylimääräinen vanha wlan-reititin kaapin pohjalta ja luoda ei-missään kiinni oleva verkko ja antaa sille nimeksi "enNuole".

Vaikka toisaalta, nautin kyllä suuresti kyseisestä toimenpiteestä oikeissa olosuhteissa, joten eipä pidä mennä noin mustavalkoista kantaa suoralta kädeltä ottamaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Sitä saa, mitä tilaa. Sanoithan viime merkinnässäsi: "yksi asia, jota tulen kaipaamaan: sauna". Sait saunan!