sunnuntaina, heinäkuuta 23, 2006

Messenger!

Laitoin sitten kokeiluluontoisesti pystyyn blogiminälleni oman ilmaisen ja pahamaineisen postilaatikon. Samaa osoitetta voi käyttää myös reaaliaikaiseen keskusteluun käytämällä Microsoftin (yök!) Messenger-ohjelmaa. Suuren aivoriihen tuloksena sähköpostiosoitteeksi tuli takaisin_kallioon @ hotmail . com (ilman välilyöntejä tietenkin). Sama siis toimii myös messengerissä. Annan tuon nyt olla tuolla taustalla pyörimässä jonkin aikaa, jos jotakuta kiinnostaa lisätä minut mesekavereihinsa. :) Hih, Olo on heti 7v nuorempi kun mainitsenkin sanan "mesekaveri".

Eilen oli mukavan raukea päivä. Kaverin kanssa olimme tosiaan jo aiemmin mainitussa Harjutorin saunassa kolmisen tuntia töiden jälkeen saunomassa ja olutta nauttimassa. Lisäksi plokkasin itselleni stockan alen loppurysäyksestä nepalilaisen käsinsolmitun villamaton. Sohva tulee toivottavasti toinen elokuuta, jonka jälkeen voisi suunnitella tupareita. [Eikös se ole epäkohteliasta kutsua kavereita puolivalmiiseen kämppään?]

Työviikko on ohi, 52,5h ja seitsemän päivää. Huominen vapaata ja sitten taas loppuviikko duunia. Pitää vain ajatella työn mukavia puolia (tuleva palkkapäivä) huonojen (kaikki muu) sijasta.

Olen virallisesti epätoivoinen. Vastasin nimittäin elämäni ensimmäiseen deitti-ilmoitukseen tänään. Pessimisti ei pety koskaan, jotenka en odota mitään tuolta suunnalta, mutta jos minulle edes vastataan, olen positiivisesti yllättynyt. Muutenkin olo on oikein mukava. Puolikas samppanjapullo tuli juotua eilen saunan jälkeen ja nyt kaapissa on vain kokonaisia. Toisaalta, voisin kaivella viinikaapista jonkin italialaisen ja pistää kummisedän pyörimään DVD-soittimeen. Johan tuo matto on vuorokauden tuossa lattialla ollutkin ilman punaviinitahraa.

[Pahoittelut katkonaisesta ja epäselvähköstä blogaisusta. En juuri nyt jaksa stressata jaksotusten ja oikeinkirjoituksen syvimpiä merkityksiä, olen vain tässä ja hymyilen.]

2 kommenttia:

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Olen ihmetellyt sitä, miksi yleensä ajatellaan epätoivoisempana vastata deitti-ilmoitukseen kuin lähestyä baarissa vastakkaista sukupuolta :)

Olemista ja lisähymyä!

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Heh, jostainhan sitä pitää aloittaa. :)

En tiedä onko se oikeasti kovinkin tavatonta, mutta en ole koskaan käynyt baarissa "hakemassa naista". Aina on tarkoituksena ollut vain ja ainoastaan kavereiden kanssa hengailu ja hauskanpito. Ja poikkeuksetta etkoilla on ollut mukavampaa kuin baarissa.