maanantaina, maaliskuuta 12, 2007

Juhlija

Tampereella vietetyn söpöilyviikonlopun kruunasi pendolino suoraan Sling Inin 8v-synttäreille. Ihan oikeasti viikonlopun kyllä kruunasi Tampereella vietetty söpöilyaika, mutta sehän ei ole läheskään niin katu-uskottavaa kuin sanoa saavansa kicksinsä baareista.

Kaapissa on muistofinlandiapullot slinkun 4v, 6v, 7v ja 8v synttäreiltä. Ei siis ihan koko sarjaa, mutta ihan mukava setti kuitenkin. Viisivuotisjuhlat menivät ohi kun oli samaan aikaan joku elämää tärkeämpi Tukholmanristeily. Kivempaa olisi todennäköisesti ollut kavereiden kanssa kantakuppilassa, mutta minkäs teet.

Känniblogaus kunniaan. ¡Hasta la resaca siempre!

Elämä tuntuu aika mukavalta juuri nyt. :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nostit just aika korkeelle todennäköisyyttä että ollaan joskus oltu samana iltana samassa baarissa. Rokrok.
Mun on kyllä pakko sanoa, et näin henkisesti keski-ikäselle Slinkku alkaa olemaan jo vähän liian kaukana Kalliosta ja toisaalta...tykkään kuulostani ja haluan tykätä vielä kahdenkymmenen vuodenkin kuluttua :P

PartyFlickan kirjoitti...

Hmm.

Minäs iltana sä siellä Slinkussa olitkaan?

:)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

anonymous: Slinkku on kyllä harmillisen kaukana Kalliosta, mutta toisaalta taksi on vain sen 10e suuntaansa... :) Töiden jälkeen "yksillä" käyminen ei vielä kuuloa vaaranna, mutta illan edetessä normaali keskustelu käy kieltämättä aika vaikeaksi. Pitää siis aloittaa juominen hyvissä ajoin - ihan vaan kuuloelimiä suojatakseen. Täydellistä baaria ei siis vieläkään ole löytynyt. Jyväskylän Shaker on aika slinkkutyyppinen kuten myös Tennispaltsin kyljessä oleva sivukonttorinsakin. Vaasassa Calle tarjosi likipitäen yhtä kattavan drinkkilistan ja laadukkaat raaka-aineet. Bonuksena Callessa on tietenkin alakerran biljardipöydät. :) Ja kohta nuokin on savuttomia, joten baarit senkuin paranevat. :D

PF: Sunnuntaisinhan kaikki ammattilaiset slinkussa käy... ;)

Anonyymi kirjoitti...

...ja kaikkina muinakin päivinä, paitsi ei to-pe-la :D
Joskus oon tosin pitänyt jo keskiviikkoakin vähän suspektina et viittiskö sitä ny tohon tungokseen...

Viikonloppu-ulkonäkäymisen kun kerran jättää taakseen siihen on vaikea enää palata. Mun piti pikään saada itselleni nimilaatta seinään, mutta sit kuulin huhua et oikeesti sellanen hävytön dokailu ei sovi tytöille...Noh, pitäähän sitä unelmia olla:)

Ja hei 10 e kamoon? Meitsin viikon lounaat melkeen :D

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Niin, eihän se nimilaatta kustantaisi kuin sen n. 180e -kaiffa-ale. :) Kaupanpäälle saanee mukavan nousuhumalan ja tolkuttoman krapulan.

Kavereiden kanssa onnistuttiin eräissä pikkujouluissa juomaan kassakoneen muisti täyteen. Taisi olla toinen lista lopuillaan siinä vaiheessa kun kone ei enää suostunut lisäämään uusia juomia piikkiin. :)