tiistaina, heinäkuuta 03, 2007

Maanantai

Eilinen oli taas mukava päivä. Naisihminen, joka asettuu ystävyysakselilla n. bestfriendinthewholewideworld -osastolle tuli käymään kotikaupungista kaukaa ja pääsi taas vaihtamaan kuulumisia muutenkin kuin skypen kautta. Ja tietenkin istumaan sen 5min sylikkäin sohvalla, joka voidaan vielä katsoa ihan vaan ystävälliseksi "voi meitä" - jutuksi kun kummankaan ihmissuhteet eivät oikein ota onnistuakseen.

Olisikohan toteamuksensa, että miehet ja naiset eivät ilmeisesti voi olla pelkästään ystäviä, ollut puolivihjaileva keskustelunohjausyritys? Vai ollaankohan me jo niin hyviä ystäviä, että keskustelukumppanin sukupuoli on jo menettänyt merkityksensä?

Olen kyllä edelleen sitä mieltä, että noin hyvää ystävää ei kannata riskeerata yrittämällä jotain muuta joka saattaisi epäonnistuessaan johtaa välien vieraantumiseen. Kai.

***

Outo/satunnainen asia #4: Olen hiplailuvammainen, eli mahdollisuuden sattuessa en vaan osaa lakata koskettamasta, hivelemästä, tunnustelemasta ja nuuskimasta toisen ihoa.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Eiks toi ystävyysjuttu ole sellanen klassinen kiertoilmasu sille, että nussittaisiin mutku ei nussita ku se ei sovi tähän meidän sosiaaliseen relaatioon? Ehkä tosin enemmän painotettuna siihen suuntaan, et yksilö itsekin ihmettelee välille valjennutta vetovoimaa.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Sinänsä joo, mutta kun tämän kanssa ei ole koskaan edes suudeltu. Että ollaan silleen ihan vaan kavereita sanan varsinaisessa merkityksessä.

Mikä sinänsä on varsin mukavaa, sillä oikeasti arvostan häntä aivan suunnattomasti juuri ystävänä. Mutta jos tosiaan nyt uutena tuttavuutena saapuisi elämääni niin varmasti yrittäisin jotain enemmänkin. :)

Unknown kirjoitti...

Kyllä ne mullekin miehet joilta tuota kuulen on niitä, joiden kanssa ei olla edes suudeltu. Ei kai se muussa relaatiossa olisikaan niin jänskä lausadus. Kait.

Anonyymi kirjoitti...

Omasta kokemuksestani sanon, että hyvän miespuolisen ystävän seurassa tahdon unohtaa sukupuolen. En tiedä, voivatko miehet ja naiset olla aina puhtaasti vain ystäviä, mutta tahdon uskoa siihen. Niinpä ainakin minä päästelen suustani miestenkin seurassa mitä päästelen, sillä ystävän kanssa keskustellessa ei ole oikein, jos jokaista sanaa pitää varoa tai miettiä etukäteen. Onko sellainen edes ystävyyttä? Joskus jälkikäteen mietin mitä tuli taas sanottua ja kuinka monella tavalla senkin voi tulkita, mutta eivätköhän ystävät ymmärrä:)