torstaina, heinäkuuta 12, 2007

Päikkärit

Otin sitten terhakkaat parituntiset päiväunet vain hetkeä myöhemmin kun Chablis jäi pyöräilijöiltä taakse. Nyt ei sitten enää nukuta vaan ajatukset pyörivät ympyrää.






***





[pehmopornovaroitus, herkimmät lukijat voivat vaikka painaa tästä mikäli aiemmat lajityypin postaukset ovat häirinneet]






***





Jostain kumman syystä mieleni tekisi hieroa ja hyväillä alastonta naisvartaloa. Ensin toinen asettuisi makaamaan mukavasti vatsalleen, jonka jälkeen upottaisin sormeni hänen hiuksiinsa ja silittelisin niitä samalla hellästi päänahkaa hieroen. Kymmenien ja taas kymmenien sivelyjen jälkeen siirtäisin hiuksensa sivuun sormenpäilläni niskan herkkää ihoa myötäillen. Sormenpäät saavat kulkea selkää myöten hitain ja pitkin vedoin, tunnustellen ja koskettaen. Kun sormet ovat riittävästi hellineet selän jokaista kolkkaa ylimmistä luista alimpiin nikamiin muuttuu käteni kosketus koko kämmenellä tapahtuvaksi hyväilyksi. Ylös keskeltä selkää, pieni pyörähdys yläselässä ja hitaasti kylkiä hyväillen takaisin alas. Hetken kuluttua avaan lämpimän hierontaöljyn jota rupean levittämään maalaavin liikkein. Alaselästä tasaisella ja hyväilevällä liikkeellä kohti hartioita. Hämärän valaistuksen kajo heijastuu kosteasta olkapäästä ja öljyn heikko tuoksu luikertelee sieraimiin. Alan hieromaan hartioita, kipeytyneitä ja väsyneitä lihaksia jotka alkavat hiljalleen rentoutua kosketuksestani. Rytmikkäät ja lempeät liikkeet seuraavat toisiaan iholla, niskasta lapaluille lämpimien käsieni toimittamina. Sormista jää sekunnin murto-osaksi pieni painauma kimmoisalle iholle. Sormet risteilevät olkapäille ja käsivarsille ja yhtäjaksoiset liikkeet kiertävät vartaloa. Piinallisen hitaasti käteni etsiytyvät ristiselkään ja kämmenteni alaosat sipaisevat ohimennen pakaroita. Kylmät väreet saavat ihon kananlihalle sitä mukaa kun kynteni matkaavat selkää pitkin ja lämmin hengitykseni polttelee iholla...

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minulla kesti aika kauan ymmärtää, mitä oikein piti tehdä, kun missään ei kerrottu. Siis tuossa hinajapurkkihaasteessa.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Ehkä tuon tarkoitus olikin juuri aktivoida älyllisesti?

niskalaukaus kirjoitti...

Tytöt?

Miksi te annatte tämän alfan viipottaa vapaalla jalalla?

Ottakaa nyt hyvän tähden tuo kiinni ja laittakaa aisoihin!

Anonyymi kirjoitti...

Luin varoituksista huolimatta. Hyi, olkoon.

Niskalaukaus, uskonpa, että villinä ja vapaana TaKasta on enemmän iloa naisille. Ei kai tuollaista hinajata saa purkittaa vain omaan käyttöön.

Anonyymi kirjoitti...

AAH... No mutta sehän kuulosti hyvältä... ;)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Villinä ja vapaana naisille. Mutta loppujen lopuksi mielummin vain sille yhdelle.

Mutta eipä sen suhteen mitään stressiä ole, tulee sitten kun tulee. :)