torstaina, tammikuuta 18, 2007

Hyvät bileet

Itse tosiaan suosin hyvää ruokaa, juomaa ja rauhallista seurustelua yli tanssimisen ja kavereille huutamisen, mutta jos ajatuksena on järjestää hyvät bileet, niin arvostan suuresti sitä, että homman eteen nähdään oikeasti vaivaa.

Muutamissa blogeissa saattaa olla "maksettuja mainoksia" Eyes Wide Shut -bileistä, sillä järjestäjät ovat tarjonneet lippuja bloginäkyvyyttä vastaan valituille blogaajille. (Huomautettakoon, että en ole yksi heistä ja en muutenkaan todennäköisesti pääsisi juhliin osallistumaan sillä lienen Intiassa ko. ajankohtana). Mikäpä siinä, hyvä ja halpa markkinointikanava ja kun tavoitteena ei ole edes lipputulojen kartuttaminen on toiminta mielestäni täysin hyväksyttävää. Avecillisia lippuja on myynnissä ainoastaan kaksi kappaletta huuto.netissä, muuten kaikki ovat kutsuvieraita, joten lähinnä tarkoituksena on hypettää tulevia bileitä ja täytyy sanoa, että ovat siinä osaltaan onnistuneetkin.

Ennakkohypen perusteella on siis hienon oloiset juhlat tulossa. Arvostan suuresti juhlien eteen nähtyä vaivaa ja tällä hetkellä n. 60e liputkaan eivät mielestäni ihan osu nettisivuilla olevan "Jos pitää kysyä mitä maksaa, silloin ei ehkä ole varaa tähän huviin." -kaneetin piiriin. Juhlat saattavat hyvinkin olla ikimuistoiset. Siitä emme toisaalta tietäne kun kaikilta vaaditaan ovella vaitiolovelvollisuuden kuittaminen ja kamerat ja kamerakännykät kerätään pois ennen sisäänpääsyä.

Toisaalta nimivalinta on mielestäni huono, sillä suurelle yleisölle Eyes Wide Shut tuonee mieleen satapäiset seksiorgiat tai muuten vaan pitkästyttävän kaksi- ja puolituntisen. Menestystä kuitenkin järjestäjille ja hauskaa iltaa osallistujille.

5 kommenttia:

Jazmanaut kirjoitti...

Miten musta tuntuu, että tuolla pätevät lähinnä Henry Saaret ja Martina Aitolahdet yms. pikkujulkkikset ja julkkismieliset.
Ja mitenköhän musta kans tuntuu, että tuosta "vuodetaan" vielä mitä kutkuttavimpia huhuja vaiks mihin.

Tai sit mä oon vain kateellinen.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

No saavat päteä kunhan ovat naamioituneet tunnistamattomiksi. :) Ja jos ei muuta niin ainahan Seiskat sun muut voivat mehustella "julkkisten salaisilla seksiorgioilla". Mielestäni juuri tuon nimen takia ei voi oikeastaan muuta odottaakaan.

Ei itseäkään julkimot kiinnosta, mutta hyvin järjestetyt teemabileet voisivat olla ihan hieno kokemus.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos puffista.

Henrysaaret löytää seiskan pippaloista... ei EWSsta.

Vuotoja ei tule. Sen lupaan.

Myöskään orgioita ei ole luvassa. Ihan vaan mageet pippalot - aikalailla mageella ohjelmalla.

Valitettavasti paloturvallisuusmääräykset sun muut sanelevat kapasiteetin, joten ihan kaikkia ei voi sisälle ottaa. Antaa Sedun hoitaa lopun kansan kestitseminen.

PartyFlickan kirjoitti...

:)

Anonyymi kirjoitti...

Heti ensimmäisellä sivulla on niin paljon kirjoitusvirheitä ja kömpelöä kieltä, että ei kyllä meikäläistä ainakaan kiinnosta. Eikä muutenkaan tuo houkuttelu ole kovin houkuttelevaa.