maanantaina, tammikuuta 22, 2007

Väärä signaali

Kävelin Helsinginkatua kotiinpäin ja Roskapankin edessä olevalla pienellä aukealla seisoi eksoottisen näköinen urheiluauto. Chrysler Crossfire SRT-6. Silmään pisti myös rekisterikilven alle teipattu teksti "palkkapäivä.fi", joka herätti spontaania huvittuneisuutta ainakin allekirjoittaneessa. Lähempi tutkiskelu paljasti mystisen nettiosoitteen takaa jälleen yhden pikavippejä tarjoavan palvelun. Mahtaa olla tuottoisaa bisnestä jos edustusautona on yli 70 000e pikkusportti.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

superlolihqplur <3 sun kommentista vanskun blogissa liittyen gerin pyllyyn!

Musta pikavipit kuvaa tosi paljon nyky-yhteiskuntaa ja ihmisten lyhytjänteisyyttä. Vaikkei se varsinaisesti vippeihin liitykkään, tuntuu et kovin harvat osaa katsoa enää vuoden-parin yli omaa elämäänsä ja miettiä mikä on viiden vuoden perspektiivillä paras valinta tai esim että mikä on sen todellinen kontribuutio mun elämääni, että saan nyt heti 200 cashia poltettavaksi (olen ymmärtänyt että aika harva noita kuitenkaan mihinkään välttämättömyyshyödykkeisiin käyttää, vaan lähinnä uusiin kenkiin tai baariin)

billie

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Mä en tiedä mistä se johtuu, mutta minulle iski juuri pakottava tarve tavata henkilö, joka mahduttaa samaan kommenttiin termit "superlolihqplur <3", "kontribuutio" ja "välttämättömyyshyödyke".

:D

Anonyymi kirjoitti...

Mais Monsieur, tässähän aivan punastuu ;)