sunnuntaina, syyskuuta 09, 2007

Kiihottavaa katseltavaa

En tiennytkään, että televisiosta tulee näinkin kiihottavaa ohjelmaa öisin klo yhden jälkeen, mutta se nyt vaan pistää veren kiehumaan kun pienille lapsille syötetään leikin ja lahjojen varjolla jeesuspropagandaa TV7:lla. Kymmenen ehkä n. 3-5v lasta on istutettu riviin, heille annetaan lahjoja kuten kynttilöitä, kyyhkysnukkeja ja sydämiä. "Ja mistäs tämä kynttilä meitä muistuttaa? Jeesuksesta, sillä hän on elämämme valo ja kaikkien ystävä" Ja sitten lauletaan hoosiannaa kitaran tahdissa.

Kohta tuo hullu akka varmaan rupeaa manaamaan Perkelettä pois itkevistä lapsista samalla kun hän huutaa kaikkien olevan syntisiä ja joutuvan helvettiin elleivät hyväksy jeesusta sydämiinsä. Ja siinä sitten yhdessä on taas paljon mukavempaa kun lasten oma harkintakyky ja omanarvontunto on murrettu ja pelko istutettu heidän aivoihinsa.

Kaikki tunnustuksellinen uskonnonopetus ja kasvatus olisi mielestäni parempi järjestää vasta vaikka siellä rippikouluiässä kun ihmiset tajuavat ja uskaltavat myös kyseenalaistaa asioita, joita aikuiset heille kertovat.

Sääliksi käy lapsiparkoja. Tuossa ohjelmassa jotenkin kulminoituu lähes kaikki se, mitä uskonnossa inhoan. Olisi vaan pitänyt katsoa sitä pornoa TV1000:lta, mutta piti sitten ihan väkisin vaan jatkaa kanavasurffailua. Oikeasti kuvottavaa.

Ei kommentteja: