maanantaina, heinäkuuta 21, 2008

It's complicated

Olen nyt jo pariin otteeseen joutunut miettimään, että millä sanalla tätä henkilöä kuvaisi. Tyttöystävä nyt ei ehkä kuitenkaan ihan vastaa tilannetta. Ihmissuhde vaikuttaa liian epäselvältä satunnaiselle kuulijalle. Säätö liian merkityksettömältä. Etäsuhde ei taasen kuvaa tilannetta kokonaisuudessaan. Seurusteluakaan tämä ei varsinaisesti ole.

Ehkäpä se termi voisi olla vaikka rakastettu.

8 kommenttia:

313 kirjoitti...

Rakastettu on kaunis sana samoin kuin ajatus sen takana. Mutta miksi ei myös tyttöystävä? Mikä on hänen suhteensa siihen puolalaiseen poikaystäväänsä tätä nykyä?

Verbu kirjoitti...

No kunhan ei ainakaan "rakas", tai täällä alkaa lukijat saada aika ikäviä Tanja-viboja.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

verbu: onnistuit täydellisesti pudottamaan minut kartalta. Tanja-vibat?

313: Suhde on ns. jäähyllä. Asiaan vaikuttaa osaltaan se, että he ovat olleet parhaat ystävykset useamman vuoden ennen varsinaisen seurustelun aloittamista, joten miehen luulisi tajuavan ennen pitkää ettei homma toimi. Tällöin isku olisi ehkä hieman pienempi. Pillerit on jätetty pois ja puolan aborttilainsäädännön tuntien riskejä ei oteta, joten ainakin sanojensa mukaan myös tämä puoli on katkolla. Itselläni ei ole syytä hänen sanojaan epäillä.

313 kirjoitti...

Kunhan tuo nyt olisi kaikki totta... tuosta mitä kerroit, tuli kyllä vähän olo, että daami voi edelleen pelailla pelejään - kuten on pelannut koko kevään.

Tuo pillerijuttu on myös aika erikoinen, eihän niiden syömistä yleensä lopeteta, vaikka seurustelu loppuisikin. Ja hänellähän on joka tapauksessa seksisuhde sinuun. Ja toisaalta - kaitpa Puolassakin kondomeja myydään, jos sattuisi häntä vanha (?) suola alkaa janottamaan.

Ota hei vähän etäisyyttä, muuten voi olla, että sattuu jossain vaiheessa tosi pahasti. Tai - taitaa sattua kumminkin. Vähän kylmää sun puolesta.

Mutta tsemiä!

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Kai ymmärrät mitä vihjaat ja kenestä. Sitä ei yleensä katsota kovin hyvällä ainakaan miesten keskuudessa enkä usko että naistenkaan välisessä keskustelussa tullaisia syytöksiä kevein mielin lauotaan ja naureskellaan päälle.

Ja mitä pillereihin tulee niin toisinaan ne nyt aiheuttavat erilaisia hormonaalisia häiriöitä, jotka saattavat ilmetä vaikka migreeninä. Eihän pillereiden syöntiä myöskään lopeteta silloin kun vielä ehkä niinku vähän silleen katsotaan. Perustelut kun voivat olla erit kuin todelliset syyt.

Myydäänhän niitä, mutta jos maassa ei abortti ole laillinen sosiaalisten tai muidenkaan syiden takia (14-vuotias raiskataan - ei aborttioikeutta) niin niitä riskejä ei hirveästi oteta.

Ja juuri minuutti sitten hän skypessä ilmoitti että on virallisesti lopettanut suhteensa. Pitänee keskittyä sinne hetkeksi.

313 kirjoitti...

hieno homma

pidä onnestasi kiinni

en ymmärrä, mitä "vihjasin" kirjoitin, mitä ajattelin

Kesäminkki kirjoitti...

veikkaan tanja-vibojen viittaavan erääseenkin nimeään taajaan vaihtavaan, juorulehtien sivuilla viihtyvään ex-kulttuuriministeriin. varma en tokikaan voi olla.

Junakohtaus kirjoitti...

Suomessa on juuri tätä varten kaunis vanha sana: heila. Kyseessä on puolalainen heilasi.