torstaina, heinäkuuta 17, 2008

Söpöilyä

Heh, veikkaan että onnistun karkoittamaan seuraavien kuukausien aikana suurimman osan vakiolukijoistani jos rupean postailemaan kaikkea sitä söpöilyä ja ihquilua mitä tässä nyt on ilmassa leijunut.

No, olen lähdössä kuukauden päästä taas vajaaksi viikoksi luokseen.

Lueskelen hänelle iltasatuja ääneen skypessä.

Taidan pikkuhiljaa ruveta ajattelemaan, että eihän se nyt niin mahdottomalta tuntuisikaan.

Varsovaan kuitenkin pääsee n. kolmessa tunnissa omasta kämpästä ottaen huomioon matkan lentokentälle turvatarkastuksineen ja check-ineineen kun taas esimerkiksi kotikaupunkiin menee bussilla sellainen kolme ja puoli tuntia. Ja Finnairilla sentään tarjotaan sämpylä ja ilmaista viinaa matkan aikana. Että aika suhteellisia nuo välimatkat ovat loppujen lopuksi. Eivätkä lennot todellakaan ole pahan hintaisia.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitäpä jos muuttaisit Puolaan. Ympäristö kiittäisi.

-Núk

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Johan se mun iPhonen ftalaatteihin kuoli aikanaan. Ja osallistunpahan sentään kaunistamaan tilastoja vähentämällä lentomatkailun päästöjä/henkilö. :)

Aihe on ajankohtainen mahdollisesti n. vuoden päästä ja kohteena ei liene Puola eikä Suomi. Jos nyt kaikki menee kuten on puhuttu.

Arokettu kirjoitti...

Onnea vain! Näin kokemuksesta voin sanoa, ettei ole mitään syytä, miksei kaukosuhde onnistuisi, jos vain tahtoa riittää molemmin puolin. Ja tehän nyt näytätte tapailevan huomattavasti useammin kuin mitä esim. minä aikanani pystyin. Me tapasimme vuoden ajan 2,5-3 kk välein.

Anonyymi kirjoitti...

Niin.

Osta_puhtaampi _omatunto.com. Mannertakin pitkin voi liikkua.

-Núk

Sun äitis kirjoitti...

Mitä, onko Finski edullisempi kuin LOT? Sisko asui aikoinaan Varsovassa, silloin lensin usein LOTilla. Kerran jopa Business-luokassa, kun olivat ylibuukanneet turistipuolen ja tarjosivat tilalle eturivin paikan.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Äiti: Finnair 151e (supersaver.fi) vs. 202,13e lot.comin kautta samoille matkapäiville kehnommilla matkustusajankohdilla. Eli nopean katselmuksen perusteella hieman edullisempi matkahinta. :)

Núk: keräähän Maan Ystävät lentomaksua. Se olisi varmaan parempi linkki tähän hätään.

satunnainen seurailija kirjoitti...

Herra kirjoittaja!

Tulipa vaan mieleen, että luetko ikinä itse vanhoja postailujasi ja tutkiskeletko elämääsi taakse päin? Itse eksyin tähän blogiin ensimmäistä kertaa nyt, ja en malttanut olla hyppimättä aina kuukausia kerrallaan kohti menneisyyttä katsomaan mistä lähtökohdista tämä mies nyt varailee lentojaan. On kovin kiehtovaa katsella jonkun elämän kehitystä näinkin helpolla tavalla kun sinä olet aika ahkerasti tänne kirjoitellut jo parin vuoden ajan. Ei, en silti myönnä kuuluvani niihin, jotka katsovat kirjasta ensin loppuratkaisun :-)

Näin se elämä näköjään rullaa. All the world's a stage, and men and women merely players, they have their entrances and their exits. And man, during his lifetime, plays many parts.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

satunnaiselle seurailijalle,

kyllä, aina toisinaan nostalgiapuuskissa tai muuten vaan inspiraation sattuessa tulee toisinaan lueskeltua myös vanhoja kirjoituksia. Muistuttavat monasti sellaisista asioista, joita ei välttämättä muuten olisi muistanutkaan ja se tämän blogin tarkoituksenakin oli. Toimia henkilökohtaisena päiväkirjana. Olen vaan sen verran laiska kirjoittaja, että pelkkä omaksi iloksi pöytälaatikkoon kirjoittaminen ei olisi jaksanut kiinnostaa kovinkaan pitkään.

Mutta mukavaa mikäli teksteillä on viihdearvoa muillekin. :)

Janne kirjoitti...

Olette saaneet briljantti blogi -tunnustuksen.

http://janne.blogit.kauppalehti.fi/2008/07/18/briljantteja-blogeja/

Onnea!