sunnuntaina, syyskuuta 07, 2008

Pseudokrapula

Tänään olen päättänyt viettää krapulapäivää. Siihen liittyy hyvinkin läheisesti kaikenlaisten herkkuruokien valmistaminen ja nauttiminen sekä leffojen katselu yhdistettynä yleiseen passiivisuuteen.

Todellista krapulapäivää en tosin kykene viettämään, sillä yritykseni kyllästää maksani alkoholilla keskeytyi ennenaikaisesti eilisiltana, joten olo on varsin mainio. Mutta jos jollakulla on parempi tapa viettää kiireetöntä sunnuntaipäivää, niin kertokoot.

9 kommenttia:

Visukinttu-Jarkko kirjoitti...

Se on tietysti bloggaajaporukalla järjestetty Kalliolounas vapaavalintaisessa Kallion ravitsemusliikkeessä! Kysy vaikka Marinadilta. ;)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

...kutsua odotellessa... :)

Marinadi kirjoitti...

Mut kun mulla ei ollut tänään krapulaa, ei edes pseudoa! Toki olette vapaita kutsumaan toisianne lounaille, nuoret miehet ;)

Anonyymi kirjoitti...

Miten sen ulkomaalaisen minkin kanssa kävi?

t. domppaa litkivä libidoton sosiaalipornoa kaipaava

Anonyymi kirjoitti...

Ainiin, herkempi sielu voisi ottaa nokkiinsa noista aiemmista kommenteistasi. Melko akkamaista, ottaen huomioon ihan fiksut kommenttisi toisessa paikassa. No, oletkin herkkä mies.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Se nyt on tuolla work in progress -kansiossa.

Mitä noihin kommentteihin tulee, niin ne nyt ovat vain sanomiesi asioiden esiin tuomista ja päälimmäisenä tarkoituksena oli mielipide-erojen esiin tuominen pääasiassa tuon naismaun osalta ja siitä, että kuinka vieras tuollainen ajatusmalli itselleni onkaan ja että miten en ole löytänyt sisäistä efebofiiliani.

Ennakkoluulot omista poikkeavia seksuaalisia mieltymyksiä kohtaan eivät kuitenkaan liene mikään uusi asia tässä maailmassa. Itse arvostaisin vastaavassa tilanteessa huomattavasti enemmän hyvää keskusteluseuraa tarjoavaa ja hyvistä viineistä nauttivaa keskusteluseuraa kuin aivotonta ja alaikäistä panopuuta.

Pahoittelut kuitenkin, jos tuossa valossa esiin tuomani asiat satutti. Vaikutat mielenkiintoiselta henkilöltä ja vaikka kiinnostuksemme kohteet eivät kaikilta osin menekään yksiin, olen silti tunnistavinani tiettyjä meille yhteisiä piirteitä yleisessä maailmankatsomuksessa ja arvomaailmassa.

Akkamaisuuteen en ota kantaa, sillä ainakin omassa kaveripiirissä tuollainen yleinen vittuilu on yksi melko usein läsnä oleva huumorin osa-alue ja tapana on sivaltaa nasevasti takaisin, josta yleensä syntyy kaikkein tyylikkäin ja paras vittuilu, joka onnistuessaan on sopivalla porukalla mitä mainiointa viihdettä.

Anonyymi kirjoitti...

No me ei olla frendejä ja minusta "hyi vittu" toisesta tai toisen puuhasteluista on melko ikävästi sanottu. Se siitä, kunhan ihmettelin.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Mielenkiintoista, sillä tuo kommentti oli kohdistettu vain ja ainoastaan ajatukseen siitä, että kävisin laittamassa jotain alaikäistä bimboblondia vain sen takia että itselle tulisi parempi mieli. En osaa suhtautua naisiin käyttöesineinä ja ajatus sellaisesta on mielestäni jokseenkin luotaantyöntävä.

Homma nyt olisi varmaan toiminut ilman linkkejäkin ja silloin ei tuollaista tulkintamahdollisuutta olisi ollut. Mutta tuo ei siis kohdistunut sinuun henkilökohtaisesti, vaan yleisesti ajatukseen, että käyttäisin alaikäistä naista pelkkänä seksuaalisena viihdykkeenä.

antero kirjoitti...

TK & alfie,

Mä pitäisin ongelmana vasta alle 16-vuotiaita. Sukupuoleen katsomatta.