maanantaina, syyskuuta 08, 2008

Shoppailupäivä

Tänään on jokseenkin harvinaislaatuinen ja erikoinen päivä. Ajattelin mennä shoppailemaan! Tarpeellista tavaraa ja vaatetta, mutta silti... Tapoihin ei todellakaan kuulu yleensä lähteä yleismaailmallisesti vaan ostoksille.

Murphyn lain mukaan tämä kuitenkin lienee tuhoontuomittu yritys, sillä eihän sitä koskaan löydä mitään jos varta vasten lähtee etsimään. Katsotaan mitä tapahtuu.

5 kommenttia:

turisti kirjoitti...

Yleismaailmallinen "shoppailu" tekee nannaa sielulle.

Meitsi lähtee huomenna.

Kesäminkki kirjoitti...

ohoo, täällä on havaittavissa radikaalia päivitystaajuuden tihentymää! ei haittaa :)

mäpä shoppasin tänään uuden tukan, sellaisen pornopolkan <3

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Niin, nyt kun ei tule joka viikonloppu ravattua ympäri Eurooppaa niin on aikaa myös näille arkisemmille asioillekin. Josko vaikka jopa ehtisi ja viitsisi vaihteeksi taas kirjoittaa muustakin kuin ihmissuhteista. :)

Mielitty kirjoitti...

Oola on jutellut mm. puolalaispojan kanssa kanssa treffikulttuurista. Luepas mitä Oolan mukaan puolalaispoika puolattarista tilitti:

"Oli somaa kuunnella kuinka Puolalainen nuorimies saarnaa kotimaansa hameväen peleistä, jota pelaavat miesparkoja vastaan ryydittäen ne aivan uuvuksiin, ennen kun sanovat suoria vastauksia suoriin kysymyksiin."

Kuulostaako tutulta?:)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Saan varmaan hameväen vihat niskoilleni tällä seuraavalla kommentilla, mutta en sanoisi että kyseessä on välttämätä kansallinen ilmiö. :)

Tuntuu että ihan yleismaailmallisesti on tuollainen käytös lisääntymään päin ja varmasti monilla on sukupuolesta riippumattakin vastaavia kokemuksia.

Tässä suhteessa on kuitenkin aina puhuttu suoraan sekä rehellisesti ja suoraan kysymykseen annettu suora vastaus. Siinä mielessä ei tunnu tutulta. Kaikkiin kysymyksiin vaan kun ei osaa antaa vastausta.