torstaina, syyskuuta 11, 2008

Triple Dry

Nyt seuraa häpeilemätöntä mainostamista: Triple Dry on tolkuttoman hyvä tuote ja tekee juuri sen minkä lupaa, eli estää hikoilun. Joskus aikanaan kainalot olivat jokseenkin aina märät ja paidassa ellottavat hikiläiskät, mutta tuotteen käyttöönoton jälkeen on alkanut miltei uusi aika elämässä. Kainalot oikeasti pysyvät kuivina ja hajuttomina helposti yhden vuorokauden tuotteen käyttämisen jälkeen ja parikin vuorokautta menee vielä kohtuuhyvin ilman täydennyksiä.

Etenkin miehille, joilla on kohtuullisen runsas hikoilu Triple Dry voi tuoda suuresti elämänlaatua parantavan vaikutuksen varsin kohtuuhinnalla. Hajuttomana tuotteen kanssa voi sitten käyttää jotain hyväntuoksuista ja tehotonta deodoranttia, vaikkei käyttöohje ilmeisestikään käytäntöä varsinaisesti suosittelekaan. Mutta loistohankinta kuitenkin. Saatavilla apteekeista kautta maan ja hyvinvarustetuista tavarataloista. Suosittelen.

6 kommenttia:

Arokettu kirjoitti...

Näin naisihmisenä voin yhtyä hehkutukseen. Hei, nainen! Hanki tätä miehellesi, niin ei tarvitse enää hävetä ja mieskin tuoksuu miellyttävästi miehelle.

Kesäminkki kirjoitti...

mun mielestä on aivan helvetin pelottavaa, että on tuote, jota ei tarvitsisi lisätä kuin kerran kolmessa päivässä. kutsukaa ennakkoluuloiseksi ja vanhoilliseksi, mutta se ei voi olla oikein saati hyväksi.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

On niitä vielä voimakkaampiakin. Niitä laitetaan vain kerran viikossa. :)

wewe kirjoitti...

mie tuota testasin. mutta miun kainaloon tuli kipeä patti. ja kun lopetin tuotteen käytön, se hävisi. kokeilin vielä vähän ajan päästä uudestaan että oliko tämä se syy. oli. joten lopetin ja annoin eteenpäin. oisin niin halunnut että omalla kohdalla se olisi toiminut!

Anonyymi kirjoitti...

Joku marttakerhon jäsen on kaapannu tän blogin?

Anonyymi kirjoitti...

sekotatte absolut torriin? itsekin sain siitä kipeän patin kainaloon ja kun sen purskautti niin dunkkasi kauhealle:) BATS ja triple dry on kevyempiä