perjantaina, huhtikuuta 10, 2009

Gillette Fusion Phenom Power

No niin, korruptiopaketti saapui komeasti UPS:n tuomana. Sisältö oli sentään todennäköisesti arvokkaampi kuin itse kuljetus, mutta tiukkaa tekee. Paketista löytyi Gillette-pyyhe, otsikossa mainittu partahöylä, Gilletten omaa after-shavea sekä uutuutena itselle pre-shave scrub, joka tosin vaikuttaa ihan normaalilta ihonkuorintahässäkältä.

Mitään uutta tai dramaattista ei parranajoon mikään noista edellämainituista tuonut ja normaalikin Fusion on itsessään jo sen verran mukavan tuntuinen, ettei tuo vibrahässäkkä tuo juurikaan enää parannusta asiaan. Mach kolmosen kanssa ero oli verrattain selkeä moottoroidun ja moottoroimattoman välillä.

Ajotulos on huippulaatua, sitä ei käy kiistäminen. Hieman parempi kuin Mach-3:lla, mutta en sanoisi että hintaero tuo niin suurta parannusta lopputulokseen, että se olisi oikeutettu. Mielummin pitäydyn vanhassa, mutta voihan tätä säilöä erityistilanteita varten. Kuten työhaastatteluja tai ensitreffejä varten. Katsotaan huomaako tämäniltainen naisseuralainen eroa ja jos huomaa niin sitten tietenkin tulee seitsemänsataa lisäpistettä GFPP:lle. (Ei tuota nimeä toista kertaa hullukaan jaksa kirjoittaa).

Joten jos rahasta ei ole kiinni niin Fusion on loistojuttu, terän kääntöpuolella oleva ylimääräinen "tarkkuusterä" on loistava innovaatio, mutta mach-3 antaa rahoille parempaa vastinetta.

Olisi mielenkiintoista kokeilla muita höyliä myöskin, mutta esimerkiksi Wilkinsonin huippumallit tuntuvat uupuvan Suomesta kokonaan ja Gillettellä on miltei monopoliasema terälliseen karvanpoistoon liittyvissä asioissa. Sillä BIC ei ole vakavasti otettava kilpailija tällä saralla. Ei vaan ole. Jatkossa allekirjoittanut tulee edelleen ajamaan itseään Gilletellä mutta arkikäytössä Mach-3 on edelleen kuningas.

Kyseinen tuote lähetettiin minulle maksutta ilman minkäänlaisia velvoitteita tahi saatekirjelmiä, mutta kun kerran vaivautuivat sen lähettämään niin jaan nyt sitten käyttökokemukset kanssanne. Virallisia lausuntoja voitte pyytää täältä jos meininki ahdistaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen tyytyväinen Fusionin käyttäjä. Noihin patterikäyttöisiin vekottimiin en oikein usko. Vinkkinä teille jotka tuskailette gilletten hintoja, gillettekauppa.fi myy tuotteita huomattavasti marketteja edullisemmin.