maanantaina, huhtikuuta 13, 2009

Kolmas

Lieköhän tämä nyt sitten kolmas kerta kun ollaan välit poikki tai neito muuten vain on suuttuneena minulle. Vai neljäs. Ei noita enää jaksa laskea ja eipä tuosta mitään kaameaa henkistä painolastia tule. Etenkin jos toinen ei halua asiasta puhua vaan mielummin säntää tiehensä. Tai ei nyt mitenkään dramaattisesti mutta kuitenkin pakenee tilannetta mielummin kuin sitä hoitaisi. Mutta sehän nyt lienee kohtuutonta odottaa panokaverilta mitään seurustelusuhdekelpoista käyttäytymistä.

5 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

Oikea asenne.

annareetta kirjoitti...

mä en tiennyt, että fantasia on synonyymi panokaverille.

mäki haluun panokaverin, kun muillakin on :D

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Niin, sinulle saattaa tulla yllätyksenä että tuo Fantasia-nimellä blogissani kulkeva henkilö on mitä todellisin ja oikea ihminen. :)

Alku vaan oli kuin suoraan miehisestä fantasiasta... siitä nimi.

annareetta kirjoitti...

onneks et taaskaan langennut aliarvioimaan älykkyyttäni, vaikka siihen kaiketi mahikset oli.
haloo.
muotoilen sitten paremmin, täysin siis aliarvioimatta sinun älykkyyttäsi: mä en tiennyt, että nainen, joka on kuin joka pojan fantasia ja tästä nimestä saa erisnimen Fantasia, voi myös samalla tulla kutsutuksi myös nimellä Panokaveri. vähän halveksunnan makua tai katkeruuden tai nopeasti loppuneen kiinnostuksen puutteen makua. miten vaan. vituillaan tuo on omakin ihmissuhdepaska.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

annareetta, sää kuulostat vaan niin sairaalta. Oon nyt muutaman viikon lukenut näitä sun juttuja ja kuulostaa oikeasti jo pelottavalta toi sun päänsisäinen tilanne.

pii-paa