sunnuntaina, huhtikuuta 26, 2009

Recap

Istuessani tässä Eurolinesin Lux Express-bussissa, nautiskellen automaatista saatavaa ilmaista kahvia nahkaistuimella ja kiroillessani bussin wlanin satunnaista toimimattomuutta - samalla kuitenkin salaa ihaillen sitä että bussin edessä oleva televisio oikeasti toimii - voisi olla ihan mukava ajan kuluksi kerrata tämän loppuviikon tapahtumat.

Torstai-iltana siis lensin siihen alkuperäiseen kotimaahani ja vielä tarkemmin ilmaistuna Tampereelle. Vastassa yksi parhaista naispuolisista ystävistäni avokkinsa kanssa ja nopeiden kuulumisten vaihdon jälkeen uudenkarhea Mazda räyhähti kohti Hervantaa (jostain kumman systä hänellä on ollut kolmella edellisellä kerralla kun olen häntä nähnyt aina itselleni uusi auto alla - joko hän vaihtaa autoaan tiuhaan tai sitten näen häntä liian harvoin). Ruokailua ja jutustelua sekä varhainen nukkumaanmeno vuodesohvalla.

Perjantain ohjelmanumerona oli pienimuotoinen poikien ilta vanhan inttikaverin kanssa ja varsin ansiokkaasti ilta koostuikin animesta, oluesta, lonkeroista (ei animeen liittyen), videopeleistä sekä merkityksellisistä keskusteluista kristinuskosta, suomalaisten kouluampujien surkeista teknisistä suorituksista sekä teorian tasolla hyvin hoidetun massamurhan suunnittelusta. Varsin normaali perjantai-ilta Hervannassa siis. Yö lattialle levittämäni kaksinkerroin laitetun peiton päällä täysissä pukeissa.

Lauantai olikin sitten hieman kiireisempi, joskin pääsääntöisesti vietin koko päivän äärimmäisten kauniiden naisten seurassa joten en valita. Riensin aamukymmeneksi Pendolinoon ja olin täten ennen puoltapäivää Pasilassa, josta paukin Kallioon "tarkistamaan kämppääni" eli kiristämään vuokraisännän ominaisuudessa kaapistojen kahvojen ruuveja sekä hakemassa erääseen kaappiin piilotetun viinikellarin avaimen. Ja olihan se mukava nähdä vuokralaistakin siinä sivussa. Sovittiin paremmalle ajalle tapaaminen eli kun olin käynyt peseytymisen jälkeen siskon kanssa myöhästyneellä syntymäpäivälounaallaan Juttutuvassa (jossa oli muuten asiakkaana Timo Soinin kaksoisolento - kosmista) tavattiin hakaniemessä ja lähdettiin käppäilemään ympäri merellistä ja keväistä Helsinkiä. Kahvittelua espalla, istuskelua tuomiokirkon portailla ja viinikellarin esittelykierros (kyllä minä vielä joskus sinne jonkun viinifriikin vien treffeille, prkl!) siinä samassa kun hain iltaa varten hieman samppanjaa sekä reilun kymmenvuotiasta Amaronea (Kesis kun tykkää häränverestä). Ilta menikin sitten pedofiilivitsien ja nauriiden parissa varsin railakkaasti. Ja sain kuulla että olen luonnossa huomattavasti avoimempi ja helpommin lähestyttävä kuin mitä blogin perusteella voisi olettaa.

Saatoin hieman humaltua ja mennä kasvisruokapäissäni bussissa pummilla keskustaan, keksiä että nyt on justniinvitunkova ajatus mennä siemaisemaan Sling Iniin yhdet vietnamit ja päätyä muiden Mikonkadun ravitsemusliikkeiden kautta Hamletiin jossa osoitin parhaat seuramiehen ominaisuuteni laulamalla epävireisiä kakkosääniä Apinamiehen tanssiremixiin. Sanomattakin lienee selvää että illanvietto ravintolassa päättyi hyvin nopeasti sen jälkeen ja alkoi virkistävä ja pään selventäväPÄ kävelymatka siskon asumukselle kunhan seuralainen oli saatettu onnellisten reittivalinnallisten sattumusten seurauksena turvallisesti hyvinkin funktionaalisesti matkan varrella olevaan määränpäähänsä. Nukkumaan sohvalle, jonka päälle oli levitetty lakana.

Tänäaamuna pääsin todistamaan freukkareiden lauluissaan tunnetuksi tekemää olotilaa ja nauttimaan sen tuomista ruoka- ja juomamielihaluista (pakastinkylmää oikeaa kokista ja Dr. Ötkerin mozzarellapizzaa, saatana!) oikein urakalla kun olin vain isäntäväen tekemät aamiaispannukakut saanut hukutettua vaahterasiirappiin ja syötyä. Oli mukava herätä kun vierellä tuoksui hyvä ja naisellinen parfyymi, mutta pettymys oli suuri kun tuoksupilvi pelmahtikin vain omalta kaulalta ja oli pinttynyt lakanoihin ja peittoihin. Iltapäivästä katamaraani Tallinnaan, kahvia ja leivosta lempikahvilassa ennen bussimatkaa. Ja nyt sitten naputtelen tähän näitä kirjaimia ja ne ilmestyvät ruudulle sitä mukaa kun niitä naputtelen. Reaaliajassa tässä tekstiä tuotan. Kerron nykyhetkestä. Taidan olla edelleen hieman hitaalla.

Mutta kaiken kaikkiaan likipitäen täydellinen viikonloppu. Kymppi plus.

3 kommenttia:

nuunis kirjoitti...

on muuten jäätävän tehokasta koukuttamista tartuttaa tuoksunsa jonkun sänkyyn. se nimenomaan pinttyy. vaikka tässä kohtaahan tartuttaminen tapahtuikin vähän eri tavalla.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Totta. Ja oikeasti toisen tuoksu tyynyliinassa tai omassa, neidille lainatussa t-paidassa on jotain käsittämättömän voimallista. Siirtyy suoraan aivojen alkukantaisimpiin lohkoihin.

Kesäminkki kirjoitti...

yhtä funktionaalisesti ja aktuaalisesti kuin nauris!