perjantaina, huhtikuuta 10, 2009

Hih

Coincidentially - joo, pitäisi päästä puhumaan enemmän suomea - näin koko viime yön varsin miellyttäviä söpöilyunia tuosta halaamastani ihmisestä. Sellainen todella mukava ensitreffitunnelma. Käytiin teatterissa, istuttiin vierekkäin, käsikkäin... Tiedättehän, sellaisia mukavia unia joiden jäljiltä herää naama - mikä on norsun vitun vastakohta? - no mutta kuitenkin silleen tosi iloisena.

Luonnollisesti tämäkin tapaus seurustelee, on tehnyt asian selväksi puhumalla varsin usein poikaystävästään ja tästä syystä olenkin neitiä kohdellut ihan vaan kaverina. Mutta kuten sanottu, itse en ainakaan sellaiseen nopeaan "see you in three weeks" -halaukseen liitä mitään sivumerkityksiä. Ongelmat varmaankin alkoivat taas siitä kun naiset päättivät, että on hyvä alkaa analysoimaan että mitä se mies sanoi tai teki. Vinkki: ne miehet yleensä tarkoittavat juuri sitä mitä sanoivat. Simple as that.

Mutta pitää ihan oikeasti tutustua tarkemmin eri kansallisuuksien halaukseen liittämiin sivumerkityksiin. Itselle se tulee aika luonnollisesti ja ilman sivumerkityksiä. Tahtoo vain sanoa, että olet mukava ihminen ja toivottavasti poissaollessasi kaikki menee hyvin. Ja että nähdään kolmen viikon kuluttua.

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Naama norsun peniksellä? (Tai vitun vastakohta olis varmaan joku rumempi sana, mutta enhän mä sellasta tohtinut...)

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Eihän tuo nyt vastaa yhtään sitä mitä hain takaa... :)

karkumatka kirjoitti...

Entäs se kun Belgiassa saa ties kenen vieraan miehen inhottavan parransängen poskelleen, kun astuessaan bileisiin saa olla vastaanottamassa poskisuudelmia ihan jokaiselta?

Referenssiä sitä tarvitseville.

Satu kirjoitti...

Olen kuullut sanottavan, että joku on kuin Naantalin aurinko, kun on oikein näkyvästi hyvällä tuulella.

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Naantalin aurinko, hangon keksi, suu vehnäsellä... Onhan noita, mutta silti...