keskiviikkona, huhtikuuta 01, 2009

Hullua menoa

Aika samanlaiselta vaikuttaa hullut päivät täällä kuin kotosuomessakin. Tosin täällä olisi joutunut ihan oikeasti jonottamaan päästäkseen sisälle ruokaosastolle (pari vartijaa säännöstelemässä sisäänkäynnillä) kun illalla duunin jälkeen kävin kääntymässä. Ja edelleen se oli vaikea poistua ostamatta mitään, joten palasin kämpille muutamia t-paitoja ja superpehmeitä häpeäkotihousuja rikkaampana. Voi kuinka olenkaan tällaista lonkeaa oloasua kaivannutkaan!

Ja kulkee se posti näemmä tännekin asti. Joten aloitetaan jo nyt sitten kampanjan tukeminen (olen helposti ostettavissa, huomaatteko, mainostajat?) ja mainitaan, että olen saamassa postipaketissa mm. "patterikäyttöisen Fusion Power Phenom -partahöylän". Kiinnostaa kovasti, että mitä sillä patterikäyttöisyydellä tarkoitetaan? Kiinnittyykö se patteriin jota vasten voi sitten hinkata naamaansa kuin parempikin burma vai lämmitetäänkö se patteria vasten ennen käyttöä? Vai vaaditaanko käyttöön tykistöpatteri? Sehän toisi sopivan maskuliinisen lisän parranajoon...

Paristohan olisi sanana aivan liian yksiselitteinen.

3 kommenttia:

Jokke kirjoitti...

Mitä eroo sillä sitten on enää parranajokoneeseen? :D

Takaisin Kallioon kirjoitti...

Se, että se ajaa kunnolla eikä ärsytä ihoa? :)

Itse ainakin olen tuominnut kaikki kokeilemani sähkökäyttöiset parranajovimpaimet itselleni likipitäen täydellisen sopimattomiksi. Ja olenhan aiemmin testaillut ja jorissut noista gilletten moottoroiduista tuotteista.

Normifusionin ostin (ja unohdin Puolalaisen kämpille) viimeisen Varsovanreissun aikana ja sanoisin, ettei suurta eroa tuohon motorisoituun Mach kolmoseen ollut. Uudet terät ovat aina uusia teriä... Mutta motorisoitu Fusion... Innolla odotan.

Duussi kirjoitti...

Lonkea! Mahtava sana. :)